Puisis savai draudzenei uzdāvina salātus ziedu vietā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Esot attiecībās, ir svarīgi prast iepriecināt savu otro pusīti un nežēlot nedz līdzekļus, nedz izdomu, lai ieraudzītu smaidu dzīvesbiedra sejā. Tomēr ASV Teksasas štatā kāds puisis nedaudz pārcentās un, domādams, ka dāvina meitenei ziedus, pasniedza viņai kuplu salātu bunti, vēsta izdevums «Indy100».

Divdesmitgadīgais Jamarkuss Gvilorijs (Jamarcus Guilory) pēc nogurdinošas darba dienas vēlējās pasniegt savai meitenei, deviņpadsmitgadīgajai Dželīnai Hernandezai (Jailyn Hernandez), kuplu puķu pušķi, tomēr viss nogāja greizi, kad Jamarkuss viņai pasniedza nevis puķes, bet salātus.

«Ziedi», ko Jamarkuss pasniedza meitenei, izrādījās nekas cits kā violetie kāposti.

Sarunā ar ziņu vietni «Buzzfeed News» Jamarkuss stāstīja, ka nolēma iegādāties draudzenei puķu pušķi tāpēc, ka viņa bija dusmīga uz viņu. Tomēr pēc tam, kad Jamarkuss pasniedza viņai «ziedus» un atklājās, ka tie ir salāti, jautrību vairs nevarēja valdīt.

Izklaides un ziņu vietnei «Mashable» Dželīna teica: «Es gulēju mājās, kad mani pamodināja Jamarkuss, kurš klauvēja pie mana loga. Es aizgāju atvērt durvis, un tur viņš stāvēja – smaidīgs un ar salātiem rokās.

Es sāku smieties, bet pēc tam apskāvu viņu un sabučoju. Sākumā viņam nebija ne jausmas, kāpēc smejos, bet tad pateicu, ka ziedu vietā viņš ir atnesis salātus. Arī mana mamma, kas tajā brīdī bija mājās, smējās, tomēr vēlāk atzina, ka tas tiešām bija jauki.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu