19 varonīgas cūkas ceļā uz lopkautuvi izbēg no transporta

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Japānā piecus kilometrus garu satiksmes sastrēgumu izraisījušas 19 cūkas, kas, neapmierinātas ar savu gaidāmo likteni lopkautuvē, izbēgušas no transporta, ziņo «Telegraph».

Pēc tam, kad kravas automašīna, kas transportēja cūkas uz lopkautuvi, netālu no Osakas pilsētas avarēja, no tās pamanījās izkļūt 19 cūkas. Japānas policistiem bija nepieciešamas piecas stundas, lai priecīgās bēgles nogādātu atpakaļ sprostā.

Avārijas vaininieks bija 61 gadu vecais lopu vedējs, kurš, veicot neveiksmīgu apdzīšanas manevru, sadūrās ar pretī braucošo automašīnu. Rezultātā tika bojāti krātiņi, ļaujot 19 no 37 cūkām izkļūt brīvībā.

Varonīgajām cūkām tas diemžēl nozīmēja tikai sava likteņa novilcināšanu, jo, lai arī ar nokavēšanos, visas bēgles tika veiksmīgi nogādātas lopkautuvē.

Jau ziņots, ka pagājušajā gadā līdzīgu bēgšanas mēģinājumu veica kāds strauss, kurš tika transportēts uz Japānas zoodārzu. Sabojājis savu būri, tas izbēga uz lielceļa, sagādājot Japānas policijai pamatīgas galvassāpes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu