Māte pārskaitusies uz dizaineri, kura sabojājusi viņas meitas izlaiduma kleitu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: https://www.facebook.com/shamsincere

Ņujorkā kāda pārskaitusies māte publicējusi fotogrāfijas ar savas meitas izlaiduma kleitu, tā cerot nokaunināt dizaineri, kura radīja šo izgāšanos, raksta «Yahoo Style».

Zināms, ka vidusskolas izlaiduma balle ir ļoti svarīga jauniešu dzīvē. Tas ir simbolisks brīdis, kad jaunietis no bērna kļūst par pieaugušo, tāpēc pienācīga uzpošanās krāšņās kleitās un smokingos, lai pienācīgi nosvinētu skolas noslēgumu, ir ārkārtīgi nozīmīga.

Tāpēc sāpīgs bija mirklis kādai meitenei Ņujorkā, kuras pie dizainera pasūtītā un 300 dolārus vērtā kleita izrādījusies pilnīga izgāšanās.

Meitenes māte Dī Luisa (Dee Lewis) nolēma neklusēt un publiski nokaunināt nemākulīgo kleitas dizaineri, publicējot vietnē «Facebook» kleitas fotogrāfijas.

Attēlos, ar kuriem dalījušies jau vairāk nekā 3000 «Facebook» lietotāji, redzama Dī meita Maleksa baltā, pilnīgi caurspīdīgā kleitā, kas intīmajās vietās izrotāta ar nosacītām auduma driskām.

«Mana meita bija satriekta un, kad ieraudzīja savu izlaiduma kleitu, sāka nevaldāmi raudāt,» intervijā ar «Yahoo Style» piebilda Dī.

«Dizainere manai meitai teica, ka, iemaksājot 100 dolārus avansā, viņa uzšūšot kaut ko jauku no materiāliem, kas viņai ir pie rokas. Viņa arī piebilda, ka grib paeksperimentēt ar kleitas dizainu.

Maleksai nebija ne jausmas, kāda izskatīsies viņas kleita, bet, kā redzams, iznākums bija šausmīgs. Par spīti tam, mēs vairs nevarējām atgūt samaksāto,» turpināja stāstīt Dī.

Par laimi, Maleksa tika sveikā cauri, jo kāda paziņa meitenei aizlienēja savu iepriekšējā gada balles kleitu, ļaujot Maleksai pilnvērtīgi pavadīt izlaiduma balli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu