Veikaliņā ienāk pavisam neparasts klients – ziņkārīgs lācis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kāda Aļaskas alkohola veikaliņa darbiniekus un apmeklētājus piektdien pārsteidzis pavisam neierasts klients – ziņkārīgs lācis, vēsta «UPI».

Novērošanas kameras ierakstā redzams kā lācis ienāk pa veikaliņa durvīm un nostājas uz divām kājām, lai, šķiet, labāk pārredzētu saldumu stenda sortimentu.

Rodžers Tibodeuss (Roger Thibodeau), viens no veikala darbiniekiem žurnālistiem stāstīja, ka sākumā nodomājis, ka tas ir suns, taču, kad ieraudzījis dzīvnieka purniņu sapratis, ka tas ir lācis.

«Nekad savā dzīvē es nebiju bijis tik tuvu lācim. Kad es to redzēju, es biju vairāk pārsteigts, nekā nobijies,» stāstīja Rodžers.

Diemžēl vai par laimi lācis nepaspēja izvēlēties sev saldumus, jo veikaliņa klienti, sitot plaukstas un kliedzot, to ātri izdzina ārā.

Policijas pārstāvis Bobs Dillijs teica, ka lācis veikaliņā noteikti ienāca tāpēc, ka to pievilināja smarža. Viņš arī piemetināja, ka savas 19 gadus ilgās policijas karjeras laikā, nekad nav redzējis neko tamlīdzīgu.

«Lāči šādi rīkojas ļoti reti. Tā bija pamatīga sakritība, ka lācis tieši tajā brīdī gāja garām veikaliņam, kura durvis bija atvērtas,» teica Dillijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu