Zilonis aizbēg no cirka, lai našķotos ar koku un krūmu lapām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

ASV Viskonsīnas štatā, piektdienas rītā no cirka izbēdzis zilonis klaiņo pa pilsētu un mielojas ar vietējo pagalmu krūmiem un kokiem, vēsta «CNN».

Barabū (Baraboo) pilsētas iedzīvotājus piektdienas rītā pamodināja dīvaini trokšņi un skats – zilonis, kas cirkā tiek dēvēts par Kelliju, mierīgi mielojās ar koku un krūmu lapām vairāku pilsētas iedzīvotāju pagalmos.

Džeimija Pētersone, vietējās ziņu aģentūras žurnāliste teica: «Viņa tikai ieturēja nelielas brokastis.»

Izbēgt no sprosta Kellijai iespējams palīdzēja viņas ziloņu māsiņa Isla, kurai ļoti patīk spožas lietas, tāpēc iespējams tieši viņa, spēlējoties ar vārtiņu aizbīdni, atvēra sprosta durvus. Tiesa, Isla pati nedevās meklēt piedzīvojumus, bet palika sprostā gaidīt savu māsu atgriežamies.

«Jā, šorīt Kellija devās nelielā apgaitā pa kaimiņu rajonu, jo viņas «nozieguma partnere» Isla atvēra sprosta durvis un izlaida Kelliju ārā. Tie ir ļoti ziņkārīgi un inteliģenti dzīvnieki. Kellija ir ārkārtīgi zinātkāra, kā arī viņa mīl labi paēst,» žurnālistiem stāstīja cirka direktors Skots O’ Donels.

Pēc tam Kellija paklausīgi sekoja savam trenerim un veiksmīgi tika nogādāta mājās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu