Priesteris apgalvo, ka dievs esot deleģējis Trampu cīņai ar Ziemeļkoreju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Ir jau pietiekoši bīstami, ka pats ASV prezidents Donalds Tramps savā «Twitter» publicē ierakstus, kas liek aizdomāties par atomkara draudiem, bet vēl bīstamāk, ja Trampa idejas aizstāv un atbalsta dieva kalpi. Tā kāds labēji noskaņots kristiešu priesteris paudis atbalstu «prezidentam, kurš nekļūdās», sakot, ka pats dievs vēlas atomkaru.

Priesteris Roberts Džefrīss (Robert Jeffress) kristīgajam TV kanālam «Christian Broadcasting Network» izteicies šādi: «Ja mums jāsaprot, kā rīkoties ar tiem, kas sēj ļaunumu, Bībele sniedz skaidru atbildi - dievs ir pilnvarojis vadoņus rīkoties pēc viņu ieskatiem, izmantot visus iespējamos līdzekļus, lai šo ļaunumu apturētu. Ziemeļkorejas kontekstā dievs ir pilnvarojis Trampu iznīcināt Kimu Džongunu. Mani uzmundrina tas, ka tagadējais prezidents, atšķirībā no iepriekšējiem, kas attiecībā pret diktatoriem ieņēma pasīvu pozīciju, netolerēs nekādus draudus amerikāņu cilvēkiem. Kad prezidents Tramps ir novilcis sarkano līniju, viņš no tās neatkāpsies. Paldies dievam par šādu līderi, kurš nopietni izturas pret savas valsts aizstāvēšanu.»

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu