Mošķi iziet ielās: kā ASV nosvinēja Helovīnu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Otrdien ASV ielās izgāja Helovīna svinētāji, pārģērbušies par dažādiem mošķiem, slavenībām un filmu varoņiem. Visu svēto dienas priekšvakars tika svinēts ar lielu jautrību par spīti teroraktam, kas tās pašas dienas pēcpusdienā satricināja Ņujorku.

Jau ziņots, ka Ņujorkas Manhetenas rajonā otrdien kāds vīrietis ar kravas automašīnu sabrauca cilvēkus uz velosipēdistu celiņa, nogalinot astoņus cilvēkus un 11 ievainojot. Policijai uzbrucēju izdevās aizturēt.

Helovīna parāde Ņujorkā, kas notika tikai dažas stundas pēc uzbrukuma, tika aizvadīta stingrā policijas uzraudzībā.

Taču par spīti tam parādes dalībnieki sacīja, ka jūtoties droši. «Policija tika galā ar uzbrukumu,» laikrakstam «The Guardian» sacīja 28 gadus vecais Marks Kruss, kurš bija ģērbies cāļa maskā.

«Daudzi cilvēki teica, lai neeju. Es teicu - dzīve ir jādzīvo,» norāda 37 gadus vecā Aleksandra Kolona. Viņa bija pārģērbusies par Rozu no filmas «Titāniks», līdzi nēsājot aktiera Leonardo di Kaprio kartona atveidojumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu