Trampam ir dubultniece - spāņu zemniece Doloresa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Instagram

Saka, ka ikvienam kādā pasaules malā esot dubultnieks. Par sociālo tīklu sensāciju kļuvusi kāda Spānijas laukos dzīvojoša sieviete, kurā daudzi saskata lielu līdzību ar ASV prezidentu Donaldu Trampu, vēsta portāls «Huffington Post».

Doloresa Leisa Antelo 40 gadus ar savu vīru dzīvo saimniecībā Spānijas ziemeļrietumos. Gatavojot rakstu par to, kā lauksaimnieki tiek galā ar neseno vētru sekām, žurnāliste Paula Vaskesa viņu nofotografēja un attēlu publicēja sociālajā tīklā «Instagram». Žurnāliste sākumā nepamanīja zemnieces līdzību ar ASV prezidentu.

Taču citi cilvēki gan to saskatīja, un drīz vien fotogrāfija saņēma tūkstošiem «like». Tā Doloresa kļuva par slavenību internetā, lai gan viņai pašai nav ne datora, ne mobilā tālruņa.

«Rādās, ka mana fotogrāfija tālu aizceļojusi. Domāju, ka tas ir manas matu krāsas dēļ,» Doloresa teica intervijā vietējam laikrakstam «La Voz de Galicia».

Vaskesa atklāja, ka kaimiņi Antelo tagad saukājot par Donalda Trampa māsīcu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu