Britānijas Mērfijas pēdējā filma vasarā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Amerikāņu aktrise Britānija Mērfija (Brittany Murphy), kas pagājušā gada 20.decembrī mirusi no pneimonijas, uz lielā ekrāna Mērijas lomā būs skatāma jau šovasar filmā "Abandoned" ("Pamestie").

Psiholoģiskā drāma "Abandoned" ir pēdējā filma, kurā aktrise filmējusies pirms nāves. Britānijas ekrāna partneri lentē ir Dīns Keins (Dean Cain) un Mimija Rodžersa (Mimi Rogers). Pēc drauga pazušanas, Britānijas varone filmā saņem izpirkšanas maksas vēstuli un tiek ierauta sarežģītu notikumu virpulī.

"Visi, kas iesaistīti šās filmas tapšanā, skumst pēc Britānijas. Filma ir asa sižeta trilleris, kurā Britānijas varone tiek attēlota kā gudra un spēcīga sieviete, - tādu arī mēs viņu vēlamies atcerēties," komentē filmas producenti.

Dzimusi 1977.gada 10.novembrī, Mērfija uzauga Ņūdžersijā un vēlāk kopā ar māti pārvācās uz Losandželosu, cerībā kļūt par aktrisi. Viņas karjera kino sākās deviņdesmito gadu sākumā ar nelielām lomām televīzijas seriālos, reklāmās un kinofilmās. Viņas zināmāko filmu vidū ir "8 Mile" ("Astotā jūdze"), "Just Married" (Tikko precējušies"), "Girl, Interrupted" ("Dzīve, pārtraukta"), "Spun" ("Deva").

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu