Tarantino nākamā filma būs vesterns? (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Amerikāņu kinorežisors Kventins Tarantino (Quentin Tarantino) iecerējis uzfilmēt vesternu. Tas, protams, nebūs gluži tradicionāls šā kino žanra paraugs, ziņo "The NY Daily News".

"Es gribētu uzfilmēt vesternu, taču filmas darbība nenorisinātos Teksasā. Drīzāk filma varētu skart verdzības tēmu, proti, to mūsu vēstures laika posmu, par kuru kinematogrāfs izvairās atklāti runāt," izteicies Tarantino.

Viņš piebildis, ka centīsies izvairīties no moralizēšanas: "Var, protams, uzfilmēt vēstures lekciju un izstāstīt par vergiem, kas mūk pa pazemes vilcienu šahtām. Taču var arī uzfilmēt aizraujošu piedzīvojumu filmu - ko līdzīgu spageti vesterniem, kurā fons būtu verdzības tēma."

Kad varētu sākties darbs ar filmu, Tarantino neprecizē.

Atgādinām, ka režisors iecerējis "Bēdīgi slaveno mērgļu" ("Inglourious Basterds") turpinājumu, tapšanas stadijā arī 1960. gadu vieglās pornofilmas "Faster, Pussycat, Kill Kill" jaunā ekranizācija, kas vēsta par trim striptīza dejotājām – slepkavām, kā arī "Nogalināt Bilu" ("Kill Bill") sāgas turpinājums, ko iecerēts laist klajā 2014.gadā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu