Merila Strīpa atveidos Mārgaretu Tečeri (8)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Holivudas zvaigzne Merila Strīpa, iespējams, atkalapvienosies ar mūzikla "Mama Mia" režisori Filidu Loidu, lai uzņemtu filmu "Thatcher" par bijušo Lielbritānijas premjerministri Mārgaretu Tečeri.

Notiek sarunas arī ar angļu kino un teātra aktieri Džimu Brodbentu par Tečeres vīra Denisa lomu. Neviens no filmas aktieriem pagaidām nav oficiāli apstiprināts, taču, ja sarunas ar filmas veidotājiem būs rezultatīvas, Tečeres personāžs varētu kļūt par Strīpas ievērojamāko lomu.

Filmas darbība norisināsies 1982.gadā, sekojot Tečeres mēģinājumiem glābt savu karjeru 17 dienās pirms Folklendu konflikta.

Divarpus mēnešus ilgušais karš bija pagrieziena punkts Tečeres politiskajā darbībā, jo pēc uzvaras viņas reitingi dubultojās un viņa tika ievēlēta uz otro termiņu.

Scenāriju veidojis Braiens Filiss, kas strādājis arī pie filmas "An Englishman in New York" par angļu rakstnieku un geju ikonu Kventinu Krispu.

Komentāri (8)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu