Buloka ir labāk apmaksātā Holivudas aktrise (20)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Sandra Buloka (Sandra Bullock) ir Holivudas labāk apmaksātā aktrise, kas pēdējā gada laikā apsteigusi Rīsu Viterspūnu (Reese Witherspoon) un Kameronu Diazu (Cameron Diaz), vēsta "The Hollywood Reporter", atsaucoties uz žurnāla "Forbes" topu.

Kā liecina "Forbes" dati, laikā no 2009.gada jūnijam līdz šā gada jūnijam, pateicoties filmām "The Proposal" ("Bildinājums") un "The Blind Side", Buloka nopelnījusi 56 miljonus ASV dolāru (30 miljonus latu).

"Neraugoties uz to, ka Sandras Bulokas personīgajā dzīvē viss aizgājis šķērsām, finansiāli viņai ir veicies,"

raksta "Forbes".

Žurnāls norāda, ka, lai arī Holivudas aktrises parasti ir sliktāk atalgotas par aktieriem, kinostudijām vajadzētu ņemt vērā, ka pēdējā laika veiksmīgāko filmu centrā ir tieši sievietes. Arī Buloka nesusi saviem darba devējiem lielus panākumus - tā komēdija "The Proposal" ("Bildinājums") ar 40 miljonu ASV dolāru lielu budžetu ieņēma 320 miljonus dolāru, savukārt "The Blind Side" ar 30 miljonu budžetu - 310 miljonus ASV dolāru.

Otrā labāk apmaksātā aktrise ir Rīsa Viterspūna, kas gada laikā nopelnījusi 32 miljonus ASV dolāru. Lai arī pēdējo reizi uz kinoekrāniem viņa ir parādījusies 2009.gadā, viņas ieņēmumus veido avanss par divām vēl neiznākušām filmām - "How Do You Know" un "Water for Elephants". Viterspūna pelna arī kā kosmētikas zīmola "Avon" vēstniece.

Labāk apmaksāto Holivudas aktrišu topā Viterspūnai pievienojusies Kamerona Diasa, kas 12 mēnešu laikā arī nopelnījusi 32 miljonus, pateicoties darbam tādās kinolentēs kā "Knight & Day" un "Shrek Forever After" ("Šreks: Ilgi un laimīgi"). Šo filmu kopējie ieņēmumi ir 2,8 miljardi ASV dolāru.

Rīsa Viterspūna
Rīsa Viterspūna Foto: AFP/LETA

Trešā labāk apmaksātā aktrise ir Dženifera Enistone (Jennifer Aniston), kas nopelnījusi 27 miljonus, savukārt ceturtā - "Seksa un lielpilsētas" zvaigzne Sāra Džesika Pārkere (Sarah Jessica Parker) ar saviem 25 miljoniem dolāru. Piecinieku ar 20 miljoniem dolāru noslēdz Džūlija Robertsa un Andželina Džolija.

Tops

1. Sandra Buloka - 56 miljoni ASV dolāru;

2. Rīsa Viterspūna un Kamerona Diaza - 32 miljoni dolāru;

3. Dženifera Enistone - 27 miljoni dolāru;

4. Sāra Džesika Pārkere  - 25 miljoni dolāru;

5. Džūlija Robertsa un Andželija Džolija - 20 miljoni dolāru;

6. Drū Berimora - 15 miljoni ASV dolāru;

7. Merila Strīpa - 13 miljoni dolāru;

8. Kristena Stjuarte - 12 miljoni dolāru.

Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu