Amerikā Helovīna nedēļā griež "3D Zāģis" (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Youtube

Helovīna nedēļas nogales ienesīgākā filma Ziemeļamerikas kinoteātros - "Zāģis 3D" ("Saw 3D"), vēsta ārvalstu prese.

Studijas "Lionsgate" 3D "Zāģis" pagājušajās brīvdienās Ziemeļamerikas kinoteātros ieņēmis 24,2 miljonu ASV dolāru, kas ir par 10 miljoniem vairāk nekā pirms gada, kad "Zāģis VI" ("Saw VI") 2009.gada Helovīna nedēļā bija spiests sacensties ar sensacionālo kvazidokumentālo šausmu filmu "Paranormal Activity".

"Mēs bijām vīlušies "Saw VI" pieticīgajos pagājušā gada komerciālajos rādītājos," komentē studijas "Lionsgate" pārstāvis Deivids Splitcs (David Spitz).

"Mēs meklējām veidu, kā atdzīvināt šo franšīzi. Tā, lūk, mēs nācām klajā ar paziņojumu, ka jaunais "Zāģis" būs 3D un tas būs pēdējais."

Šī stratēģija daļēji atmaksājusies. Jaunā filma nopelnījusi vairāk nekā iepriekšējā, taču kopumā diemžēl nav spējusi sasniegt pirmo daļu panākumus - 30 miljonu robežu.

"Paranormālo parādību" otrā filma jeb "Paranormal Activity 2", kas pagājušajās brīvdienās Ziemeļamerikas kinoteātros ieņēmusi 41 miljonu ASV dolāru, šonedēļ ar 16,5 miljoniem noslīdējusi uz 2.vietu, kopumā ieņemot 65,7 miljonus dolāru.

Studijas "Summit Entertainment" spriedzes komēdija "Red" ("RED aģenti: atvaļināti un sevišķi bīstami"), kurā galvenās lomas spēlē Brūss Viliss (Bruce Willis) un oskarotie aktieri Helēna Mirena (Helen Mirren) un Morgans Frīmens (Morgan Freeman), ar 10,8 miljoniem saglabājusi 3.vietu.

Kadrs no filmas "Paranormal Activity 2"
Kadrs no filmas "Paranormal Activity 2" Foto: YouTube

Savukārt savulaik populārā MTV šova "Jackass" lielā ekrāna jaunā versija "Jackass 3D" ar 8,4 miljoniem numur 4.

10.vietā kā jaunums "Fox Searchligh" drāma "Conviction" (skat. video), kurā galveno lomu spēlē Hilarija Svanka (Hilary Swank). Filma balstīta uz reālās dzīves notikumiem un vēsta par kādu sievieti, kas, lai atbrīvotu brāli no ieslodzījuma, sākusi studēt tieslietas.

Top10

1. "Saw 3D" $24.2 milj.

2. "Paranormal Activity 2" $16.5 milj.

3. "Red" $10.8 milj.

4. "Jackass 3D" $8.4 milj.

5. "Hereafter" $6.3 milj.

6. "Secretariat" $5.1 milj.

7. "The Social Network" $4.7 milj.

8. "Life as We Know It" $4 milj.

9. "The Town" $2 milj.

10. "Conviction" $1.8 milj.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu