Deps piedalīsies Bērtona jaunajā filmā "Dark Shadows"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Holivudas zvaigzne Džonijs Deps (Johnny Depp) savā nākamajā filmā, kas tiks veidota, balstoties uz gotisko vampīru televīzijas ziepju operu "Dark Shadows", visticamāk, atkal sadarbosies ar režisoru Timu Bērtonu (Tim Burton).

Abu kinoindustrijas pārstāvju sadarbības projekts tapšanas stadijā ir vairāk nekā trīs gadus, un kinokompānija "Warner Bros." ir devusi zaļo gaismu filmēšanas sākšanai aprīlī. Deps jaunajā kinolentē atveidos Barnabu Kolinsu - vampīru, kas dzīvo kādā muižā un meklē savu zudušo mīlu.

Līdz šim Depa vārds tika pieminēts arī saistībā ar Katrīnas Bigelovas jauno filmu "Triple Frontier", kā arī kinokompānijas "Universal Pictures" projektu "Snow White and the Huntsman". Taču tagad, kad Deps ir izlēmis piedalīties Bērtona filmā, šo projektu veidotājiem būs jāmeklē viņa vietā citi aktieri.

Deps un Bērtons sadarbojās arī šā gada filmas "Alice in Wonderland" ("Alise Brīnumzemē") tapšanā.

Drīzumā Deps būs redzams uz kinoteātru ekrāniem trillerī "The Tourist", kas vēsta par kādu amerikāņu tūristu Depa personā, ko savaldzina Interpola aģente (Andželīna Džolija), lai sajauktu pēdas tiem, kas cenšas izsekot viņas bijušo mīļāko.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu