«Oskaru» vadīs Džeimss Franko un Anna Hataveja (6)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Nākamo «Oskara» balvu pasniegšanas ceremoniju vadīs aktieru pāris Džeimss Franko (James Franco) un Anna Hataveja (Anne Hathaway), paziņojuši organizatori.

Kā paskaidroja Holivudas industrijas gada nozīmīgākā pasākuma producenti Brūss Koens un Dons Mišers, Franko un Hateveja izvēlēti, jo abas zvaigznes apveltītas ar lielu talantu, kas palīdzēs viņiem pārvērst ceremoniju par svinībām.

Abiem aktieriem ir nopietna pieredze gan komēdijās, gan drāmās. Hateveja bijusi nominēta «Oskara» balvai kā labākā aktrise par savu sniegumu filmā «Rachel Getting Married», kā arī spēlējusi tādās komēdijās kā «The Princess Diaries» («Princeses dienasgrāmatas») un «The Devil Wears Prada» («Velns «Pradas» brunčos»). Franko bijis nominēts «Emmy» balvai par savu lomu 2001.gada filmā «James Dean» («Džeimss Dīns») un spēlējis arī «Oskaru» ieguvušajā drāmā «Milk» («Milks»). Viņa jaunākā loma ir Denija Boila biogrāfiskajā filmā «127 Hours» par alpīnistu Āronu Ralstonu, kur Franko spēlē galveno varoni. Iepriekš Hateveja ir parādījusi savu muzikālo talantu duetā ar Hjū Džekmenu 2008.gada «Oskara» balvu pasniegšanas ceremonijā.

ASV Kinoakadēmijas balvu nominācijas tiks paziņotas 25.janvārī, bet pati pasniegšanas ceremonija norisināsies 27.februārī.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu