Latvijā vēl joprojām populārākā filma - "Tūrists" (21)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Andželīnas Džolijas (Angelina Jolie) un Džonija Depa (Johnny Depp) piedzīvojumi uz Latvijas ekrāniem ir lielā cieņā. Jau četras nedēļas pēc kārtas skatītākās filmas titulu Latvijā saglabā "Tūrists" ( "The Tourist").

Filmu līdz šim noskatījušies jau 33975 skatītāji, tās popularitāte īpaši nekrītas. Savā ceturtajā nedēļas nogalē tā uzrunājusi 3688 skatītājus.

Otro vietu, gluži tāpat kā pirms nedēļas, ieņem Disneja studijas grandiozais 3D darbs "Trons: Mantojums" (Tron: Legacy). Otrajā nedēļas nogalē Tronu noskatījušies 2214, un tas ir par 50% mazāk nekā filmas pirmajā nedēļas nogalē. Kopējais šī darba skatītāju skaits sasniedz 8733. Filmu Latvijā izrāda uz sešiem ekrāniem.

Spēcīgākais nedēļas jaunums ir balvu sezonas aktualitāte, godalgotā drāma "Karaļa runa" ("The King’s Speech")

ar Kolinu Fērtu (Colin Firth), Džefriju Rašu (Geoffrey Rush) un Helēnu Bonemu Kārteri (Helena Bonham Carter) galvenajās lomās. Pirmajās trīs dienās uz šo filmu Latvijā devušies 2037 skatītāji, un ar šādu rādītāju pietiek stabilai trešajai pozīcijai topā. Filma tiek demonstrēta divos kinoteātros.

"Dilemma" ir topa piektajā pozīcijā
"Dilemma" ir topa piektajā pozīcijā Foto: publicitātes

"Raganas laiks", fantastisks piedzīvojumu stāsts ar Nikolasu Keidžu centrālajā lomā, ir trešais nedēļas jaunums, un tas ierindojies apmeklētāko filmu topa devītajā vietā ar 1186 pārdotām biļetēm. Jāpiebilst, ka šo darbu izrāda uz viena ekrāna.

No 21. līdz 23. janvārim uz kinoteātriem Latvijā devušies par 3430 skatītājiem mazāk nekā iepriekšējā nedēļas nogalē.

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu