Hopkinss nogādā "Rituālu" 1.vietā (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Britu aktiera Entonija Hopkinsa (Anthony Hopkins) jaunā šausmu filma "The Rite" ("Rituāls") šonedēļ iekarojusi Ziemeļamerikas kinoteātrus, ziņo ārvalstu prese.

Viljama Frīdkina 1973.gada filmas "The Exorcist" ("Sātana izdzinējs") ietekmētais studijas "The Warner Bros." reliģiskais šausmu trilleris pirmajā nedēļā nopelnījis 15 miljonus dolāru. Latvijā filma kinoteātros būs skatāma no 1. aprīļa.

Pagājušās nedēļas līdere - studijas "Paramount" romantiskā komēdija ar zvaigznēm Eštonu Kačeru un Natāliju Portmani titullomās "Nekādu saistību" ("No Strings Attached") noslīdējusi uz 2. vietu (13,7 milj.).

Trešajā vietā vēl viens jaunums - Džeisona Stethema (Jason Statham) un studijas "CBS Films" grāvējs "The Mechanic" ("Mehāniķis"), kas ieņēmis tikpat, cik režisora Mišela Gondrī (Michel Gondry) 3D piedzīvojumu lente "Zaļais Sirsenis" ("The Green Hornet") - 11,5 miljonus dolāru.

Foto: publicitātes

Toma Hūpera filma ar Kolinu Fērtu Lielbritānijas karaļa Džordža VI lomā ir viena no vairākām kinolentēm, kurām eksperti sola galveno "Oskaru", tomēr iepriekš notikušajā Holivudas ārzemju preses balvu pasniegšanas ceremonijā tā ieguva godalgu tikai vienā no septiņām kategorijām, kurās tā bija izvirzīta. Balvu tai "nopelnīja" Kolins Fērts, kas tika atzīts par labāko aktieri.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu