Par topošo filmu "Sapņu komanda 1935" stāstīs Honkongā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Filmu kompānija "Platforma" dodas prezentēt Latvijas kino industriju uz vienu no Āzijas nozīmīgākajiem filmu tirgiem – Honkongas starptautisko filmu tirgu "Film Art", kas norisināsies Honkongā no 22. līdz 25. martam. Tiks prezentēta arī "Sapņu komanda 1935".

"Platforma" savā stendā prezentēs topošo filmu "Sapņu komanda 1935", informēs par iepriekšējiem un jaunajiem projektiem, kā arī sniegs informāciju Āzijas filmēšanas kompānijām par filmu uzņemšanas iespējām Latvijā.

Šogad Honkongas starptautiskais filmu tirgus pulcē rekordlielu dalībnieku skaitu - ap sešsimt kompāniju un vairāk nekā 5000 viesu no visas pasaules. "Film Art" organizē Honkongas tirdzniecības attīstības aģentūra, un tas ir lielākais šāda veida tirgus Āzijā.

Filmas "Sapņu komanda 1935" pirmizrāde plānota šā gada novembrī. Kā zināms, tā būs stāsts par Latvijas basketbola izlases startu pirmajā Eiropas čempionātā 1935. gadā Ženēvā. Notikumu centrā ir treneris Valdemārs Baumanis, viņa izveidotā komanda un viņu ceļš uz panākumiem. Filmas režisors ir Aigars Grauba, producents Andrejs Ēķis, producējošā kompānija "Platforma". Lomās: Jānis Āmanis, Inga Alsiņa, Mārcis Manjakovs, Jānis Vimba, Viktors Ellers, Mārtiņš Liepa, Artūrs Putniņš, Andris Bulis, Mārtiņš Počs, Miķelis Žideļūns, Artūrs Krūzkops, Gints Andžāns, Uldis Norenbergs, Intars Rešetins, Pēteris Gaudiņš, Lāsma Kugrēna u.c.

Jau šobrīd filmas tapšanai var sekot gan TVNET, gan sociālajos tīklos (sk. resursus).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu