Dokumentālās filmas "Mammu dzīve" pirmizrāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

18.aprīlī klubā "Nabaklab" notiks Ineses Vēriņas jaunākās dokumentālās filmas "Mammu dzīve" pirmizrāde. Filma vēsta par septiņām dažādām latviešu sievietēm, kuras visas ir mātes, un poētiskā veidā stāsta par šo sieviešu ikdienu un to, ko nozīmē būt mātei, informē Inese Vēriņa, SIA "White Cat" pārstāve.

Filma tapusi pēdējo divu gadu laikā, intervējot dažādas sievietes Rīgā un tās apkārtnē. Lai gan filmā skartās tēmas un jautājumi ir visumā pierasti, piemēram, par vientuļo māmiņu dzīvi un problēmām, tēva nozīmi un bērnu audzināšanu, filmas kopējā noskaņa ir dziļi filozofiska un vietām tiek skarti ļoti intīmi temati.

Šī ir otrā jaunās režisores Ineses Vēriņas dokumentālā filma, kura tiks rādīta arī Latvijas Televīzijā. Kopā Inese ir veidojusi četras dokumentālās īsfilmas, vienu pilnmetrāžas dokumentālo filmu, divas spēles īsfilmas un trīs animācijas īsfilmas.

Filma veidota sadarbībā ar mūziķi Eduardu "d-tech" Čipotu un filmu studiju "White Cat". Pēc prezentācijas filma "Mammu dzīve" tiks rādīta LTV1 ēterā 8.maijā.

Filmas pirmizrāde notiks 18.aprīlī plkst. 19 klubā "Nabaklab", Rīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu