"Rija" Latvijas filmas prezentē starptautiskajā tirgū Francijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET

Filmu studijas "Rija" pārstāvji līdz 6.oktobrim piedalīsies pasaules vadošajā izklaides industrijas satura tirgū "MIPCOM" Kannās, kur iepazīstinās izstādes apmeklētājus ar Latvijas filmām, informē "Rijas" pārstāve Andra Jakovica.

Līdzīgi kā citus gadus, arī šoreiz "Rijas" stends būs daļa no kopējā Eiropas Savienības programmas "Media" stenda, kurā pārstāvēti neatkarīgi Eiropas filmu producenti un izplatītāji.

Filmu studija "Rija" izstādē piedāvā potenciālajiem pircējiem "Rijas" un "Eesti Joonisfilm" jauno animācijas filmu "Lote un Mēnessakmens noslēpums", kā arī Romualda Pipara filmu "Džosera piramīdas noslēpums", Roberta Rubīna dokumentālo filmu "Kā Tev klājas, Rūdolf Ming?", kā arī citas animācijas, dokumentālās un spēlfilmas no Latvijas.

Šogad MIPCOM tirgū piedalās 9797 kompānijas no vairāk nekā 100 pasaules valstīm, pārsvarā no Eiropas. Sarīkojumu laikā notiek arī tikšanās ar potenciālajiem sadarbības partneriem, kā arī tiek organizētas konferences un semināri.

Filmu studijas "Rija" dalību "MIPCOM" atbalsta Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu