Publiskots reklāmas rullītis indiešu grāvējam, kas filmēts Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Tīmeklī nonācis Indijas filmu studijas «Illuminati Films» asa sižeta filmas «Agent Vinod» reklāmas rullītis, kurā redzami arī kadri, kas 2010.gada vasarā filmēti Rīgā. Atgādinām, ka «Illuminati Films» sadarbībā ar «Film Angels Studio» Rīgā uzņēma lielu daļu no filmai nepieciešamajām epizodēm.

Šī mākslas filma ir apjomīgs Bolivudas kino projekts, kas tika filmēts Indijā, Marokā, Francijā, Krievijā, Latvijā un citās valstīs.

Rīga kā potenciālā vieta, kur noritēs filmēšana, tika atklāta pavisam nejauši.

«Meklējot internetā informāciju, interneta enciklopēdijā «Wikipedia» atradu bildes ar skaistiem Rīgas skatiem.

Lai pārliecinātos, ka pilsēta patiešām ir tāda, kāda tā izskatās bildēs, bija par tā jāredz dzīvē,» preses konferencē Rīgā 2010.gadā atzina režisors Šrirams Raghavans.

Filmas sižets ir spraigs un pilns negaidītu pārsteigumu. Slepenais aģents Vinods atrodas nemitīgā ceļojumā, lai atklātu noziegumus, lai glābtu cilvēkus un lai atmaksātu pāridarījumus. Viņu pavada skaista un šarmanta krievu sieviete Tanja. Tomēr viss nav tik vienkārši, jo līdztekus misijas izpildei slepenajam aģentam ir jārod atbilde uz jautājumu, vai skaistā pavadone ir ne vien skaista, bet arī uzticama.

Galvenās lomas filmā atveido aktieris Saifs Ali Hans un aktrise Karīna Kapura.

Filmas kopējais budžets bija 10 miljoni ASV dolāru (5,29 miljoni latu), bet pašai filmēšanai, kas jāsadala starp visām filmēšanas norises vietām, ir atvēlēti 3 miljoni ASV dolāru (1,59 miljoni latu).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu