Kinoteātros «Ceļojums uz Noslēpumu salu» un Visockis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

2012.gada februārī filmu izplatīšanas kompānija «Acme Film» Latvijas kinoteātros piedāvā vairākas jaunas filmas, gan 3D kases grāvēju «Ceļojums uz Noslēpumu salu», gan «Oskara» balvai nominēto «Dzelzs lēdiju» ar izcilo aktrisi Merilu Strīpu titullomā (no 17.02.), informē «Acme Film» pārstāvji.

10.februārī pirmizrādi piedzīvo 3D kases grāvēja «Ceļojums uz zemes centru» turpinājums – fantastiska dēku filma visai ģimenei «Ceļojums uz Noslēpumu salu» («Journey 2: The Mysterious Island»).

Filmas galvenais varonis Šons Andersons saņem briesmu signālu no kādas mistiskas vietas, kuras esamību viņš ir centies pierādīt jau sen, tāpēc dodas meklēt Žila Verna un citu autoru darbos aprakstīto brīnumaino salu. Filmas varoņiem izdodas atrast Noslēpumu salu, uz kuras atrodas Atlantīda, lavas vietā plūst zelts, un uz kuras kukaiņi un ķirzakas ir gigantiskas, bet ziloņi ir klēpja sunīšu izmērā. Filmu demonstrē gan 3D, gan ierastajā formātā.

Kino «Citadele» (13. janvāra 8) no 10. februāra arī sāks demonstrēt drāmu «Zvērests» («The Vow»), savukārt 11. februārī plkst. 19 kino «Citadele» demonstrēs arī Metropolitēna operu «Dievu mijkrēslis».

«Multikino» (Mūkusalas 71) no 10. februāra sāks demonstrēt filmas «Ceļojums uz Noslēpumu salu» un «Slepenā mītne».

«Cinamon» (Brīvības 372) no 10. februāra sāks demonstrēt filmas «Ceļojums uz Noslēpumu salu» un «Slepenā mītne», kā arī krievu biogrāfisko drāmu «Visockis. Paldies, ka dzīvs» (Высоцкий. Спасибо, что живой).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu