«Ceļojums uz Noslēpumu salu» dominē Latvijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Atkārtoti pārsteigumi nav notikuši un Latvijas skatītāko filmu topā ir jauns līderis! Pēc mēneša dominances «Alvins un burunduki: Aizburājuši» («Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked») ir atkāpušies no pirmās pozīcijas, bet pārliecinošos līderos izvirzījusies cita ģimenes filma «Ceļojums uz Noslēpumu salu 3D» («Journey 2: The Mysterious Island»), ziņo «kinokino.lv».

«Ceļojums uz Noslēpumu salu 3D» pirmajā nedēļas nogalē uzrunājis 5818 skatītājus. Filma tiek izrādīta uz sešiem ekrāniem (gan 3D, gan parastajā formātā) un ar konkrēto skatītāju daudzumu ir pieticis ļoti pārliecinošai pirmajai vietai. Tuvākais sekotājs apsteigts trīskārtīgi.

Anotācija: Filmas galvenais varonis Šons Andersons saņem briesmu signālu no kādas mistiskas vietas, kuras esamību viņš ir centies pierādīt jau sen, tāpēc dodas meklēt Žila Verna un citu autoru darbos aprakstīto brīnumaino salu. Filmas varoņiem izdodas atrast Noslēpumu salu, uz kuras atrodas Atlantīda, lavas vietā plūst zelts, un uz kuras kukaiņi un ķirzakas ir gigantiskas, bet ziloņi ir klēpja sunīšu izmērā.

Lai arī «Alvins un burunduki: Aizburājuši» ir atkāpušies no pirmās vietas, filma joprojām ir skatītāju gana pieprasīta. Šoreiz to noskatījās 1798 cilvēku, un filma ir noslīdējusi tikai vienu pozīciju zemāk - uz otro vietu.

Gana veiksmīgi startējis arī Denzela Vašingtona (Denzel Washington) jaunākais trilleris «Slepenā mītne» («Safe House»). Pirmajā nedēļas nogalē to noskatījušies 1626 cilvēki, un ar to ir pieticis stabilai trešajai vietai. Filmu šobrīd izrāda uz trim ekrāniem.

Ļoti stabilu sniegumu turpina uzrādīt Deivida Finčera trilleris «Meitene ar pūķa tetovējumu» («The Girl with the Dragon Tattoo»). Sestajā izrādīšanas nedēļas nogalē to noskatījušies 1242 cilvēki, kas ļāvis ieņemt ceturto vietu. Kopējā apmeklētība, kā bijām to paredzējuši, pārsniegusi 40 tūkstošos. Šāds skatītāju daudzums jau šobrīd praktiski nodrošina iekļūšanu starp gada 10 skatītākajām filmām Latvijā.

Uz piekto vietu atkāpies iepriekšējās nedēļas vicelīderis - studijas «Fox» lente «Chronicle» («Hronikas veidotāji»), kas stāsta par trīs jauniešiem, kas atklājuši domu spēku. Filmu šoreiz noskatījušies 1237 cilvēki. Kopējais pārdoto biļešu skaits uz šo neparasto filmu jau pārsniedz 5 tūkstošus. Trešais nedēļas jaunums, romantiskā drāma «Zvērests» («The Vow»), ar 1052 skatītājiem ieņēmis septīto vietu. Rezultātu jāvērtē pozitīvi, jo filmu izrādīja tikai uz viena ekrāna.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu