Kinoteātros aģenti cenšas iekarot Viterspūnas sirdi

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Pretēji kino ekspertu prognozēm līderu maiņa Latvijas kinoteātros tomēr ir notikusi. To nodrošināja spriedzes komēdijas «Tātad... karš!» («This Means War») spēcīgais starts. Arī pārējie nedēļas jaunumi startējuši salīdzinoši veiksmīgi, ziņo «kinokino.lv».

«Tātad... karš!» startējusi lieliski. Pirmajā nedēļā filmu noskatījušies 4342 interesentu. To nodrošināja izrādīšana uz astoņiem ekrāniem. Iespējams, ka jau šonedēļ tiks pārsniegta 10 tūkstošu atzīme. Galvenajā lomā Rīsa Viterspūna (Reese Witherspoon).

Anotācija. Ja esi slepenais aģents, privātās dzīves problēmas varētu būt risināmas vieglāk - tev ir ieroči, slepena informācija, un traucēklis pat nemanīs, ka tiek novākts no ceļa. Bet ko iesākt, ja pa kājām maisās labākais draugs, kurš ir tavs kolēģis? Un runa ir par meitenes uzmanību? Divi CIP aģenti, labākie draugi, sāk spraigu cīņu viens pret otru, kad atklājas, ka abi ieskatījušies vienā un tajā pašā meitenē. Viņu sāncenšu neitralizēšanas metodes ir amatam atbilstošas – spiegs pret spiegu cīnās, lietojot visu profesijai un amatam pieejamo arsenālu.

Uz otro vietu noslīdējusi pagājušās nedēļas izteiktā līdere «Ceļojums uz Noslēpumu salu 3D» («Journey 2: The Mysterious Island»). To noskatījās 3678 cilvēki, kas otrajai nedēļas nogalei ir ļoti labs rezultāts. Kopējais skatītāju skaits jau pārsniedz 13 tūkstošus.

Trešo vietu ieņem vēl viens jaunums - biogrāfiskā drāma «Dzelzs lēdija». To noskatījās 2431 cilvēks. Paredzams, ka filma uzrādīs stabilu sniegumu turpmākajās nedēļās, jo daudzi Merilai Strīpai paredz Oskara balvu par lomu šajā darbā.

Arī ceturto vietu ieņem jaunums, un tā ir Madonnas režisētā filma «Mēs. Ticam mīlestībai». Filma uzrunājusi 1307 skatītājus, ieskaitot arī tos, kuri biļetes iegādājās uz speciālajiem Valentīna dienas seansiem.

Pirmo piecnieku noslēdz vēl nesenais, ilgstošais līderis «Alvins un burunduki: Aizburājuši» («Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked»). Šoreiz to noskatījās 1286 cilvēki, bet kopējā apmeklētība jau ir sasniegusi teju 25 tūkstošus. Nevar nepieminēt arī ceturto nedēļas jaunumu - Liama Nīsona izdzīvošanas filmu «Sniegāju gūstekņi». Pirmajā nedēļas nogalē to noskatījās 573 cilvēki, ierindojot desmitajā vietā. Nav slikts rezultāts, ņemot vērā, ka filmu izrāda tikai uz viena ekrāna.

Kopumā nedēļas nogalē Latvijas kinoteātros ir pārdotas 18 921 biļete, kas ir labs rezultāts, jo šobrīd kinoteātri iztiek bez aktuāliem grāvējiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu