«Rija» Kannās iepazīstinās ar Latvijā producētām filmām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Filmu studija «Rija» pasaules mediju tirgū Kannās iepazīstinās ar vairāk nekā 50 Latvijā producētām filmām, pavēstīja studijā. «Rija» līdz trešdienai piedalīsies pasaules televīzijas un mediju tirgū «MIP TV» Kannās, kur piedāvās Latvijas filmas kino industrijas profesionāļiem no dažādām pasaules valstīm.

Studijas stends būs daļa no Eiropas Savienības programmas «MEDIA» stenda, kurā pārstāvētas 240 Eiropas Savienības kompānijas.

Kopumā «Rijas» stendā šogad tiek reprezentētas vairāk nekā 50 Latvijā producētas animācijas, dokumentālās un spēlfilmas. Tirgus apmeklētāji izrāda lielu interesi par studijā «Kaupo Films» tapušo Arvīda Krieva filmu «Dancis pa trim», kā arī par Latvijas animācijas filmām.

Lielākais TV un mediju nozares tirgus norisinās Kannās no 1. līdz 4. aprīlim. Tajā piedalās aptuveni 4000 pircēju un 1500 kompāniju, kas pārdod savus produktus. Tirgus dalībnieki pārstāv aptuveni 100 pasaules valstu.

«Rijas» dalība filmu tirgū iespējama, pateicoties Eiropas Reģionālā attīstības fonda līdzfinansējumam, ko studijai piešķīrusi Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu