«Kino Bize» rādīs «Oskaram» nominēto «Beasts of the Southern Wild» (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

20. februārī no plkst. 18 kinoteātrī «Kino Bize» (Skolas ielā 15) notiks filmu vakars «Afroamerikāņu alternatīvā vide», informē «Kino Bize» entuziasti.

Filmu vakaru ievadīs antropoloģes Lorenas Roudsas stāstījums par afroamerikāņu alternatīvo vidi, pēc kura sekos «Oskaram» nominētās filma «Savrupnieki no mežonīgajiem dienvidiem» («Beasts of the Southern Wild», 2012) un lente «Afropanks» («Afropunk: The 'Rock n Roll Nigger' Experience», 2003). Programma sadarbībā ar ASV vēstniecību tapusi afroamerikāņu vēstures mēneša ietvaros.

Bena Zeitlina filma «Savrupnieki no mežonīgajiem dienvidiem», kas kopš parādīšanās pirmajos kinofestivālos ir radījusi satricinājumu visā kino pasaulē, pēc trešdienas pirmās izrādīšanas no piektdienas, 22. februāra, tiks iekļauta «Kino Bize» pastāvīgajā programmā. Džeimsa Spūnera dokumentālā filma «Afropanks» stāstīs par vēl vienu alternatīvo afroamerikāņu vidi jeb kā būt minoritātei afroamerikāņu minoritātes kopienā.

Programma

18:00 Antropoloģes Lorenas Roudsas ievads

18:30 Savrupnieki no mežonīgajiem dienvidiem

20:30 Afropanks

Ieeja bez maksas

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu