«Nejaukais es 2» atkārto panākumu (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Spītējot spēcīgajiem jaunumiem, animācijas filmai «Nejaukais es 2» («Despicable Me 2») Ziemeļamerikas kinoteātros, atkārtoti izdevies kļūt par ienesīgāko filmu, ziņo «kinokino.lv».

«Nejaukais es 2» ar kases ieņēmumiem savā oatrajā nedēļas nogalē nav pārsteidzis. Iekasēti 44,7 miljoni un ar to bijis pietiekami pirmās vietas saglabāšanai. Kopsummā iekasēti jau teju 230 miljoni.

Anotācija: Atcerieties nejauko Gru, kurš kopā ar savu palīgu armiju nozaga mēnesi? Viņš atgriezīsies animācijas filmā «Nejaukais es 2»! Tagad, kad Gru ir atstājis supernoziegumu plānošanu pagātnē, lai visu uzmanību veltītu Margo, Edītes un Agneses audzināšanai, Dr. Nefario un dzelteno palīdžu armijai ir ļoti daudz brīva laika.

Neskatoties uz Adama Sandlera pēdējo pāris filmu neveiksmēm kinoteātros, «Lielie 2» spējusi startēt vairāk nekā pārliecinoši. Iekasēti 42,5 miljoni, kas ir nedaudz vairāk par pirmās daļas iespēto. Nopelnīta otrā vieta.

Nelielu vilšanos sagādājis «Pacific Rim: Uzbrukums Zemei» («Pacific Rim») starts. Neskatoties uz filmas vērienu un lieliskajām atsauksmēm, iekasēti vien 38,3 miljoni. Starts nav slikts, bet Del Torro projekts noteikti bija pelnījis vairāk.

Anotācija: Kad no okeāna dzīlēm iznirst briesmīgu monstru leģions - Kaijū, aizsākas nebeidzams karš, kurš prasa miljoniem cilvēku dzīvības un izsūc cilvēces resursus. Cīņai ar Kaijū tiek radīti īpaši ieroči - milzu roboti jēgeri, kurus sinhroni vada divi piloti ar neironu saitē saslēgtiem prātiem. Tomēr arī jēgeri izrādās bezspēcīgi nežēlīgā leģiona priekšā.

www.kinokino.lv

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu