«Sulainis» saglabā pirmo vietu ASV

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Neskatoties uz trīs jaunām filmām, afroamerikāņu režisora Lī Daniela (Lee Daniels) vēsturiskajai lentei «Sulainis» («The Butler») ar Forestu Vitekeru (Forest Whitaker) galvenajā lomā izdevies saglabāt 1. vietu Ziemeļamerikas kinoteātros.

Nedēļas griezumā filma nopelnījusi 17 miljonus dolāru. Filma balstīta uz patiesiem notikumiem un vēsta par ASV prezidenta sulaini. Lomās Vitekers, Opra Vinfreja, Robins Viljamss, Lenijs Kravics, Džeina Fonda u.c.

Otro vietu ieņem komēdija komēdija «Milleru ģimenīte» («We are the Millers»). Filmas popularitātes krītas ļoti pakāpeniski un tas ļāvis iekasēt 13,5 miljonus. Kopējie ieņēmumi nu jau pārnieguši 100 miljonus.

Ar pieticīgiem 9,3 miljoniem trešajā vietā debitējusi asa sižeta filma «Kaulu pilsēta» (The Mortal Instruments: City Of Bones) ar dziedātāja Fila Kolinsa meitu - Liliju Kolinsu galvenajā lomā. Šāds sniegums noteikti apgrūtinās nākamo filmu tapšanu.

www.kinokino.lv

Anotācija: Dodoties uz Ņujorkas klubu «Pekle», piecpadsmitgadīgajai Klerijai ne prātā nenāk, ka viņa kļūs par slepkavības liecinieci. Tā ir Klerijas pirmā tikšanās ar Ēnu Medniekiem – karotājiem, kuru misija ir atbrīvot pasauli no dēmoniem un savaldīt vilkačus un vampīrus. Tā ir arī viņas pirmā tikšanās ar lielisko zeltmataino Džeiku.

Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu