Kino pagalmā «Baltajā naktī» - pasaules sliktāko filmu izlase (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kinopagalms

Šīs nedēļas notikums pilsētā būs «Baltā nakts», kad pirmo un vienīgo reizi «Kino pagalms» būs atvērts visiem par baltu velti! Sestdien, 7.septembrī, ikvienam interesentam būs iespēja noskatīties filmas, kas iegājušas vēsturē kā pasaulē lielākās kino neveiksmes - tik sliktas, ka iemantojušas nemirstību kā perfektas kļūdas, tā ir obligāta skatāmviela katram, kurš sevi uzskata par īstu 'connoisseur' vai arī vēlas vienkārši izklaidēties.

«Baltās nakts» ietvaros «Kino pagalms» piedāvās trīs filmu seansus:

21:00 «Plāns 9 no atklātā kosmosa» («Plan 9 From Outer Space»)

Ar nesakarīgo sižetu, dīvainajiem dialogiem, nemākulīgo aktierspēli un tik sliktiem specefektiem, ka tie jau izskatās sirreāli, «Plāns 9 no atklātā kosmosa» bieži ir saukta par sliktāko filmu, kāda jelkad tikusi uzņemta. Tomēr šī kino katastrofa šarmē ar savu entuziasmu, - to ir veidojuši cilvēki, kuri mīlēja kino un kam patika uzņemt filmas, pat ja viņu talants ... te neparādās. Stāsts tāds: citplanētieši cenšas pārņemt pasauli, modinot mirušos, un sāk ar vecu vīru Drakulas kostīmā, par viņu ļoti jaunāko sievu un resnu policistu.

23:00 «Manos: Likteņa pirksts» («Manos: The Hands of Fate»)

Stāsts par ģimenes ceļojumu, kas pārvēršas murgā, kad viņi nejauši sastopas ar sātanistu sektu Teksasā, kuri lieto cilvēku rokas kā upurdāvanas. Tas būs tieši tik nejēdzīgi kā izklausās.

01:00 «Santa Klauss pret marsiešiem» («Santa Claus conquers the Martians»)

Šajā mazbudžeta bērnu komēdijas un sci-fi piedzīvojuma mikstūrā marsiešiem ir apnicis, ka viņu bērni ir aizrāvušies ar TV šoviem par Santa Klausu. Ziemassvētki vairs nav aiz kalniem, un viņi uz Zemi sūta ekspedīciju, lai nolaupītu Santu, jo uz Marsa nav neviena, kas viņu bērniem dāvinātu dāvanas. Filma, kas ignorē robežas - žanru, gaumes un saprāta.

Vairāk informācijas par Pasaules Sliktāko Filmu Nakti

«Kino pagalma» sezona turpināsies līdz 15. septembrim, un šajā laikā tiks piedāvāts noskatīties publikas šīs vasaras mīļākās filmas, būs arī jaunumi un pārsteigumi. «Kino pagalms» septembrī durvis ver katru dienu no plkst. 18, biļešu kase - 2 h pirms seansa. Tiek lūgts apģērbties atbilstoši laika apstākļiem un nebaidīties no lietus - ir pieejami gan lietusmēteļi, gan silti pledi un dzērieni!

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu