Šausmas ASV atkal pirmajā vietā (3)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Piektdiena un 13. datums ASV kinoteātros nospēlē savu lomu un rezultātā šonedēļ ASV kinoteātros 1.vietā ierindojusies šausmu filma, kas apspēlē garu un viņpasaules tēmu «Insidious: Chapter 2». Nedēļas griezumā lente iekasējusi 41 miljonu dolāru, kas ir teicams rezultāts, ziņo «kinokino.lv».

Arī otro vietu ieņem jaunums un tā ir Lika Besona («Piektais elements», «Leons») kriminālkomēdija par mafijas ģimeni «Ģimene» («The Family»). Iekasēti 14,5 miljoni. Filmā spēlē tādi aktieri kā Roberts de Niro, Mišela Feifere, Diāna Agrona, Tomijs Lī Džonss u.c.

Par filmu «Ģimene»

Nežēlīgais mafijas klans – Manzoni ģimene pārceļas uz Franciju, izmantojot liecinieku aizsardzības programmu. Ieradušies šajā valstī, bijušie noziedznieki cenšas sākt jaunu dzīvi, tomēr nav nemaz tik viegli atteikties no agrākajiem ieradumiem. Par spīti milzīgām pūlēm un CIP aģenta Stenfīlda (Tomijs Lī Džonss) palīdzībai ģimene iekuļas ķibelē pēc ķibeles. Freds Manzoni (Roberts de Niro), viņa sieva Megija (Mišela Feifere) un bērni Bella (Diāna Argona) un Vorens (Džons D’Leo) nespēj valdīt pār savu dabu – viņi izdara arvien jaunus noziegumus, atkal un atkal atklādami, kur atrodas. Manzoni ģimene maina uzvārdus un pārceļas no vietas uz vietu, atstādami aiz sevis noziegumu pēdas. Tā kā Manzoni risina visus jautājumus ar ģimenē izsenis pieņemtajām metodēm, viņus izseko mafijas klans, kuru viņi nodevuši. Kad mafijas grupējums, alkdams atriebties Manzoni ģimenei, apmetas netālu no tās, filmā sākas pilnīgs haoss.

Pirmo trijnieku noslēdz vēl nesenais līderis - zinātniskās fantastikas trilleris «Ridiks» («Riddick») ar aktieri Vinu Dīzelu («Ātrs un bez žēlastības», «xXx» u.c.) titullomā. Filmai tiešām bijis ievērojams ieņēmumu kritums, kas ļāvis iekasēt vien 7 miljonus otrajā nedēļas nogalē.

«Ridiks» ir turpinājums 2000. un 2004. gada fantastikas grāvējiem «Melnais caurums» («Pitch Black») un «Ridika hronikas» («Cronicles Of Riddick»).

Foto: publicitātes

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu