Švarcenegers uzteicis latviešu radīto plakātu filmai «Sabotāža» (22)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: twitter.com

Arnolds Švarcenegers (Arnold Schwarzenegger) ar sociālā tīkla «Twitter» starpniecību uzteicis latviešu kino cienītājus par plakātu filmai «Sabotāža» («Sabotage»), ko veidojis latviešu mākslinieks Harijs Grundmanis, un kas publicēts kinoemuārrakstītāju interneta vietnes «KinoKults» tīkla «Twitter» lapā.

Arī pats Ārnijs pievērsis uzmanību jaunajam plakātam. «Man patīk. Kas to radījis?» A. Švarcenegers izrādījis interesi. Drīz vien Švarcenegera pārstāvis sazinājies ar plakāta veidotājiem un lūdzis to aizsūtīt. Vēl nav zināms, kā afiša tiks izmantota, taču iespējams, ka latviešu mākslinieka darbs kalpos reklāmai un būs pieejams plašai Amerikas auditorijai.

Mākslinieka darbi aplūkojami vietnē harrymovieart.com

Foto: twitter.com
Foto: twitter.com

Trilleri «Sabotāža» Latvijā demonstrēs no 25. aprīļa. Visnepacietīgākie filmu varēs noskatīties dažas dienas agrāk. 23. aprīlī notiks īpašs kinoemuārrakstītāju seanss, uz kuru tiks aicināti visi interesenti.

kinoblogeri.lv

Komentāri (22)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu