Līderis nemainās arī Latvijas kinoteātros

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vērienīgā komiksu filma «Kapteinis Amerika: Ziemas kareivis» («Captain America: The Winter Soldier») saglabājusi 1. vietu ne tikai Ziemeļamerikas kinoteātru topā, bet arī Latvijā. Savā otrajā nedēļas nogalē Kareivis savācis 2399 skatītājus. Jau šīs nedēļas laikā apmeklētība pārsniegs 10 tūkstošu atzīmi, prognozē «kinokino.lv».

Apraksts. Pēc notikumiem, kas pirmo reizi apvienoja Atriebēju komandu, Stīvs Rodžerss, pazīstams arī kā kapteinis Amerika, apmetas Vašingtonā un cenšas pielāgoties dzīvei mūsdienu pasaulē. Taču par mierīgu dzīvi viņš var tikai pasapņot. Cenšoties palīdzēt kolēģim no S.H.I.E.L.D., Stīvs tiek ierauts notikumos, kas draud izvērsties par globāla mēroga katastrofu. Lai atklātu šo sazvērestību, kapteinis Amerika apvieno spēkus ar Melno atraitni. Viņiem pievienojas Piekūns, un drīz vien viņi sastopas ar savu jauno ienaidnieku - Ziemas kareivi.

Lomās: Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Robert Redford, Dominic Cooper, Toby Jones, Mia Kirshner.

Spēcīgi turpina arī Vesa Andersona (Wes Anderson) filma «Viesnīca «Diženā Budapešta»». Apmeklētības kritums bijis pavisam simbolisks, un tas ļāvis savākt 2046 skatītājus. To kopskaits jau pārsniedzis 10 tūkstošus.

Labi klājies arī jaunajai šausmu filmai «Oculus». To noskatījušies1429 cilvēki, kas ļāvis ierindoties trešajā vietā.

Pirmajā piecniekā stabili turpina turēties studijas F.O.R.M.A. producētā latviešu spēlfilma «Džimlai rūdi rallallā!». Šoreiz pārdotas 1428 biļetes.

Piecnieku noslēdz gada skatītākā filma Latvijā - piedzīvojumu animācijas lente «Pībodija kungs un Šērmens» (Mr. Peabody & Sherman). To noskatījušies 1306 cilvēki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu