Reliģiskās filmas nespēj konkurēt ar papagaiļiem un Kapteini

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vērienīgā komiksu filma «Kapteinis Amerika: Ziemas Kareivis» («Captain America: The Winter Soldier») Lieldienu svētku nedēļā saglabājusi 1. vietu Ziemeļamerikas kinoteātru topā, jau otro nedēļu pēc kārtas aiz sevis atstājot animācijas filmu «Rio 2». Top10 iekļuvušas arī vairākas reliģiska satura filmas.

Savā trešajā nedēļas nogalē Kapteinis iekasējis 26,2 miljonus.

Apraksts. Pēc notikumiem, kas pirmo reizi apvienoja Atriebēju komandu, Stīvs Rodžerss, pazīstams arī kā kapteinis Amerika, apmetas Vašingtonā un cenšas pielāgoties dzīvei mūsdienu pasaulē. Taču par mierīgu dzīvi viņš var tikai pasapņot. Cenšoties palīdzēt kolēģim no S.H.I.E.L.D., Stīvs tiek ierauts notikumos, kas draud izvērsties par globāla mēroga katastrofu. Lai atklātu šo sazvērestību, kapteinis Amerika apvieno spēkus ar Melno atraitni. Viņiem pievienojas Piekūns, un drīz vien viņi sastopas ar savu jauno ienaidnieku - Ziemas kareivi.

Lomās: Scarlett Johansson, Chris Evans, Samuel L. Jackson, Robert Redford, Dominic Cooper, Toby Jones, Mia Kirshner.

«Rio 2» savā otrajā nedēļas nogalē iekasējusi 22,7 miljonus.

Anotācija: Papagaiļi Blū un Pērle pavada laiku aprūpējot savus trīs bērneļus, un mīlošais tēvs, protams, nav ieinteresēts pamest savu drošo un mājīgo dzīvesvietu pasakainajā Riodežaneiro. Taču Pērle uzskata, ka ir pienācis laiks, lai bērni mācītos kļūt par īstiem putniem. Un tā visa ģimene dodas ceļojumā uz Amazones mežonīgajiem džungļiem, kur, tāpat kā burvīgajā Rio, valda ugunīgi ritmi, krāšņa daba un kur katra diena nes sev līdzi elpu aizraujošus piedzīvojumus.

Lieldienas veicinājušas arī vairāku reliģiska satura filmu ienākšanu top10.

3. vietā kristīgā drāma «Debesis ir!» («Heaven is for real») - stāsts par četrgadīgu zēnu Koltonu Bērpo, kas «pabijis Debesīs». Filmas pamatā Toda Bērpo (Todd Burpo) un Linnas Vinsentas (Lynn Vincent) grāmata ar tādu pašu nosaukumu. Grāmata izdota arī latviski.

Foto: publicitātes

Ateista un kristieša konflikts tiek risināts filmā «God’s Not Dead», kas topā ierindojusies 9. vietā, savukārt režisora Darena Aronofska skandalozā kino lente «Noass», kas balstās uz Vecās Derības stāstu, noslēdz top10.

Džonija Depa jaunā zinātniskās fantastikas lente «Transcendence» ar 11 miljoniem tikai 4. vietā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu