Hjū Džekmens atkārtoti sveicina Latvijas kino skatītājus (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Speciāli radošās apvienības «Kinoblogeri.lv» organizētajai filmas «X-cilvēki: Bijušās nākotnes dienas» pirmizrādei populārais Holivudas aktieris un Vilknadža lomas atveidotājs Hjū Džekmens ierakstīja īpašu video sveicienu Latvijas kino skatītājiem, kurā izsaka sajūsmu par latviešu mākslinieka Harija Grundmaņa veidoto filmas plakātu.

Šī ir jau otrā reize, kad kinoblogeru aktivitātes izpelnās Hjū Džekmena uzmanību - pērnajā vasarā aktieris jau izteica pateicību video formātā par Harija Grundmaņa veidoto plakātu filmai «Vilknadzis», kurā Džekmens atveido galveno lomu. Nākamais loģiskais solis ir Hjū Džekmena vizīte Latvijā, pie kā jau tiek strādāts.

Citas kinoblogeru aktivitātes jau izpelnījās Holivudas režisoru Raiena Džonsona («Looper»), Edgara Raita («World's End») un Giljermo del Toro («Pacific Rim») uzmanību, superzvaigzne Arnolds Švarcenegers veltīja tiem pateicības tvītu, bet Harija Grundmaņa plakāts filmai «Atsvabinātais Džango» tika nodots rokās pašam Kventinam Tarantino.

Radošā apvienība «Kinoblogeri.lv» blogo, veido TV un radio raidījumus par kino tēmām, kā arī jau vairāk nekā divus gadus organizē īpašus «Kinoblogeri piedāvā» filmu pirmizrādes seansus, kuri regulāri norisinās Kino Citadele un uz kuriem ir aicināti visi patiesie kino mīļi!

www.kinoblogeri.lv

Foto: publicitātes
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu