«Transformeri 4» pārliecinoši numur 1 (9)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

ASV kinoteātros noticis nenovēršamais. Režisora Maikla Beja filma «Transformeri: Iznīcības laikmets» (Transformers 4) pārliecinoši iesoļojusi kinoteātru topa pieprasītāko filmu 1. vietā. Filma iekasējusi 100 miljonus, kas starp visām Transformeru filmām ir otrs labākais starts. Globālā mērogā iekasēti jau 300 miljoni.

Anotācija: automehāniķa un izgudrotāja Keida (Marks Valbergs) nejaušais atklājums saceļ kājās gan autobotus, gan maldikonus, gan valdības aģentus. Tostarp transformeru senie un varenie spēki ir izvēlējušies Zemi par savu jauno mērķi. Sāksies vērienīgākā cīņa starp labajiem un ļaunajiem spēkiem.

Lomās: Marks Valbergs, Nikola Pelca un Stenlijs Tuči.

Filmu no 27. jūnija demonstrē arī Latvijas kinoteātros.

Otro vietu ar 15,4 miljoniem ieņem komēdiju hits «Džampstrīta 22» («22 Jump Street»), kas ir filmas «Džampstrīta 21» turpinājums. Globālā mērogā iekasēti jau aptuveni 200 miljoni. Galvenās lomas atkal atveido Čenings Tatums («Maģiskais Maiks») un Džona Hils («Volstrītas vilks»), bet tās autori ir režisoru duets Kriss Millers un Fils Lords («Džampstrīta 21» un «LEGO Filma»).

Foto: publicitātes

Trijnieku noslēdz animācijas filma «Kā pieradināt pūķi» otrā daļa «How To Train Your Dragon 2». Šoreiz iekasēti 13,1 miljons.

Pagājušās nedēļas līderis - 2012. gada afroamerikāņu komēdijas «Domā kā vecis» (Think Like A Man) turpinājums «Domā kā vecis arī» («Think Like A Man Too») numur 4.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu