Pērtiķu planētas atmoda turpinās (20)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Izcils starts Ziemeļamerikas kinoteātros padevies filmai «Pērtiķu planētas atmoda» («Dawn of the Planet of the Apes»), bet tuvākie konkurenti atpaliek ar lielu atstatumu, ziņo «kinokino.lv».

«Pērtiķu planētas atmoda» savā pirmajā nedēļas nogalē iekasējusi 73 miljonus. Tas ievērojami pārspēj pirmā prīkvela rezultātu, taču jāņem vērā papildu ieņēmumi, kurus nodrošina 3D biļetes.

Anotācija: Cēzara vadīto ģenētiski modificēto pērtiķu skaits turpina pieaugt, taču tos apdraud cilvēki, kuri spējuši izdzīvot pēc epidēmijas pirms desmit gadiem. Starp sāncenšiem nodibinās trausls un pavisam neilgs pamiers. Pērtiķi un cilvēki ir nonākuši kara priekšvakarā - tā rezultātam ir jāizšķir, kura no sugām kļūs par dominējošo uz planētas.

Uz otro vietu noslīdējusi režisora Maikla Beja filma «Transformeri: Iznīcības laikmets» (Transformers 4). Iekasēti 16,5 miljoni, bet globālā mērogā filma iekasējusi jau vairāk par 750 miljoniem un izvirzījusies par gada ienesīgāko.

Trijnieku noslēdz komēdija «Tammy». Šoreiz iekasēti 12,9 miljoni.

www.kinokino.lv

Foto: publicitātes
Komentāri (20)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu