Esplanādē - filma «Skārdnieks, drēbnieks, zaldāts, spiegs» (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Turpinoties Lattelecom brīvdabas kino vakariem, kultūras vasarnīcā «Esplanāde 2014» svētdien, 27. jūlijā, plkst. 23.00 kino baudītājiem tiks piedāvāta zviedru režisora Tomasa Alfredsona (Tomas Alfredson) filma «Skārdnieks, drēbnieks, zaldāts, spiegs» («Tinker Tailor Soldier Spy»).

Šis trilleris uzņemts pēc Džona Lekarē (John le Carré) populārā romāna motīviem, un galvenās lomas atveido «Oskara» balvas ieguvējs Kolins Fērts, Gerijs Oldmens un Džons Hērts. Filmā attēlots Aukstā kara saspringtākais posms - britu izlūkdienesta darbinieki nojauš, ka viņu organizācijā jau sen ir iefiltrējies spiegs jeb «kurmis», kurš strādā PSRS labā. Taču visi, kam pietiek drosmes ziņot par savām aizdomām, drīz tiek spiesti atkāpties no amata. Pārējie dod priekšroku klusēšanai... Neskatoties uz to, tiek sākta slepena izmeklēšana, ko vada bijušais izlūkdienesta darbinieks Džordžs Smailijs.

Pirms seansa apmeklētājiem par spiegu filmām stāstīs Sergejs Musatovs, kino bloga «Kinocast» autors, tādēļ skatītāji laipni lūgti ierasties jau no plkst. 22.30.

Visi pasākumi, tostarp kino vakari, kultūras vasarnīcā «Esplanāde 2014» notiek bez maksas. Esplanādē pieejams arī bezmaksas WiFi, kas ir viens no vairāk nekā 1000 bezmaksas pieejas internetam punktiem Rīgā – Eiropas WiFi galvaspilsētā.

Turpinot pērn iesākto tradīciju, Lattelecom kultūras vasarnīcā «Esplanāde» līdz pat septembra vidum piedāvās Eiropas un pasaules labākās filmas. Tās būs populāras atzītu režisoru filmas, pārstāvot visplašāko žanru klāstu – drāmas, melodrāmas un komēdijas –, tādējādi ļaujot iepazīt arī daudzveidīgo Eiropas kino pieredzi un kopīgi gatavojoties šogad decembrī Rīgā gaidāmajai Eiropas Kinoakadēmijas balvas pasniegšanas ceremonijai.

«Lattelecom» ir «Rīga 2014» galvenais partneris, jau trešo gadu nodrošinot «Rīga 2014» gan ar tehnoloģijām, gan kino saturu, tādējādi bagātinot kultūras programmu. Kultūras vasarnīcā Esplanādē ir ierīkots Lattelecom optiskais internets, kas šajā vietā paliks uz visiem laikiem un būs izmantojams arī turpmāk. Esplanādē ir pieejams arī Lattelecom WiFi un datori, lai ikviens apmeklētājs varētu ērti strādāt un pavadīt brīvo laiku. Lattelecom bezmaksas WiFi tīkls tika atklāts 2013. gada aprīlī, un šobrīd ir pieejams 3700 vietās visā Latvijā.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu