Dieva dēls «Hērakls» iekaro kino virsotnes (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Populārākās filmas titulu Latvijas kinoteātros nedēļas nogalē no 25.jūlija līdz 27.jūlijam izcīnījusi piedzīvojumu lente «Hērakls» («Hercules») ar Dveinu Džonsonu titullomā. Vasaras tveices dēļ šī nedēļas nogale izceļas ar šogad viszemāko kino apmeklējuma līmeni, proti, uz kino šajās trīs dienās devušies nepilni divpadsmit tūkstoši skatītāju.

Salīdzinājumam - tajā pašā laika posmā pirms nedēļas Latvijas kinoteātrus apmeklēja nepilni sešpadsmit tūkstoši cilvēku, bet 2014.gada veiksmīgākās nedēļas nogales var lepoties pat ar četrdesmit tūkstošiem kinoskatītāju.

Filma «Hērakls», kas tapusi kinostudijā «Paramount», savā pirmajā nedēļas nogalē uzrunājusi 2621 skatītāju. Filma tiek izrādīta uz 12 ekrāniem.

Otro vietu ieņem vēl viens nedēļas nogales jaunums, filma «Solis augšup: uz visu banku» («Step Up: All In»), kas ir populārās deju filmu franšīzes piektā lente. Pirmajās trīs dienās to noskatījušies 2149 kino cienītāji. Filma tiek demonstrēta uz deviņiem ekrāniem. Latvijā šā zīmola lentes izpelnījušās popularitāti, un sagaidāms, ka turpmākajās nedēļās tā uzrādīs stabilu sniegumu.

Trešo pozīciju ieņem animācijas lente «Kā pieradināt pūķi 2» («How To Train Your Dragon 2»). Šīs ģimenes filmas kopējais skatītāju skaits pārsniedz 50 tūkstošu atzīmi, un līdz ar to tā noteikti ierindosies starp šā gada desmit populārākajām filmām.

Ceturto vietu apmeklētāko filmu sarakstā ieņem fantastikas grāvējs «Pērtiķu planētas atmoda» («Dawn of the Planet of the Apes»), bet pirmo piecnieku populārāko filmu topā ieņem vēl viena animācijas lente - «Humba» («Khumba»).

Trešais šīs nedēļas nogales jaunums, Francijā tapusī drāma «Tikšanās», ierindojas topa desmitajā pozīcijā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu