Johansones Lūsija pārspēj Hēraklu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Režisora Lika Besona (Luc Besson) jaunā zinātniskās fantastikas filma «Lūsija» («Lucy»), kurā galveno lomu atveido Skārleta Johansone (Scarlett Johansson), ASV kinoteātros izrādījusies pieprasītāka nekā muskuļkalna Dveina Džonsona «Hērakls» («Hercules»).

Filma nedēļas griezumā iekasējusi 44 miljonus, kas jau tagad to padara par vienu no Lika Besona (La Femme Nikita, The Professional, The Fifth Element) veiksmīgākajiem projektiem.

Anotācija: Seksapīlā blondīne Lūsija (Skārleta Johansone) kļūst par bīstamāko un nāvējošāko sievieti uz pasaules, apveltītu ar nepārspējamu intelektu un pārcilvēciskām fiziskām spējām. No potenciāla upura, viņa ir pārvērtusies par mednieci un dodas pa pēdām tiem, kuri viņu gribēja nogalināt. Zinātnieka lomā filmā iejuties Holivudas veterāns Morgans Frīmens (Morgan Freeman).

Līdz ar to piedzīvojumu lente «Hērakls» («Hercules») ar Dveinu Džonsonu titullomā ar 29 miljoniem spiesta samierināties ar 2. vietu.

Foto: publicitātes

Uz trešo vietu noslīdējis grāvējs «Pērtiķu planētas atmoda» («Dawn of the Planet of the Apes»). Šoreiz filmas ieņēmumi - 16,4 miljoni, bet kopējie ieņēmumi globālā mērogā jau pietuvojušies 300 miljoniem.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu