Studija atvainojas par 11.septembra traģēdiju atgādinošu filmas plakātu (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinostudija «Paramount Pictures» ceturtdien atvainojās par kinofilmas «Teenage Mutant Ninja Turtles» («Bruņurupuči nindzjas») filmas plakātu, kurā varoņi lec no degošas ēkas, bet zemāk tajā norādīts Austrālijas pirmizrādes datums - 11.septembris. Šis plakāts atgādina traģiskos 2001.gada 11.septembra terorakta notikumus.

Šonedēļ ASV kinostudija izdzēsa plakāta attēlus no tās Austrālijas «Twitter» un «Facebook» lapām, jo tā saņēma asu kritiku no šo sociālo tīklu lietotājiem.

«Twitter» lietotāji bija šokēti par šādu plakātu.

«Kāpēc gan jau šī plakāta izstrādes laikā neviens neaizdomājās, ka šāds attēls nav laba ideja?» rakstīja viens no tvitera lietotājiem.

«Kā kāds kaut ko tādu varēja pieļaut? Ko gan viņi domāja?» izteicās cits lietotājs.

Filma par astoņdesmito gadu komiksu varoņiem, kuri turklāt dzīvo Ņujorkā, tiks demonstrēta ASV kinoteātros no 8. augusta.

«Mēs ļoti nožēlojam, ka izmantojām šādu attēlu, lai reklamētu filmas pirmizrādi Austrālijā 11. septembrī,»

paziņoja kinostudija «Paramount Australia». «Mēs kļūdījāmies, saliekot kopā šādu attēlu ar šādu datumu. Mēs negribējām nevienu aizvainot, mēs cenšamies pēc iespējas ātrāk pārtraukt plakāta izmantošanu.»

Atvainošanās netika publicēta «Paramount Australia» «Twitter» un «Facebook» profilos.

Foto: publicitātes
Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu