«Galaktikas sargi» ASV uzstāda jaunu augusta rekordu (4)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

ASV asa sižeta zinātniskās fantastikas filma «Galaktikas sargi» («Guardians of the Galaxy») pārliecinoši startējusi Ziemeļamerikas kinoteātru topā, ziņo ārvalstu prese.

Par sekmīgu filmas startu nebija nekādu šaubu, taču nedēļas griezumā iekasētie 94 miljoni ir pat negaidīti liela summa. Tas ir viens no labākajiem rezultātiem šogad un visu laiku labākais, vērtējot tieši augusta mēnesi. Globālā mērogā iekasēti jau aptuveni 160 miljoni, kas liecina par lielām sekmēm arī starptautiskā līmenī. MARVEL turpina dominēt.

Filmas sižets stāsta par drosmīgo ceļotāju Pīteru Kvilu, kura rokās nonāk kāda noslēpumaina lode. Tā, izrādās, pieder varenajam un nežēlīgajam ļaundarim Ronanam, kurš kaldina Visuma iekarošanas plānus. Pīters nonāk starpgalaktiku cīniņu vidū, un vienīgais veids, kā glābties, ir apvienojoties ar četriem izstumtajiem – kareivīgi noskaņoto jenotu vārdā Raķete, cilvēkveidīgo koku vārdā Gruts, nāvējoši bīstamo Gamoru un atriebības kāro Postītāju. Kad Pīters saprot, cik milzīgs spēks patiesībā piemīt lodei, viņam nāksies saliedēt savus ceļabiedrus izšķirošajai cīņai par galaktikas nākotni.

Otro vietu ieņem režisora Lika Besona (Luc Besson) jaunā zinātniskās fantastikas filma «Lūsija» («Lucy»), kurā galveno lomu atveido Skārleta Johansone (Scarlett Johansson). Iekasēti 18,3 miljoni, kas ir ievērojams kritums attiecībā pret pagājušo nedēļu, bet noteikti nav negaidīts. Kopā iekasēti jau aptuveni 80 miljoni.

Foto: publicitātes

Trešajā vietā debitējusi biogrāfiskā filma par Džeimsu Braunu «Get on Up». Iekasēti 14 miljoni.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu