«Godzillas» turpinājums iznāks 2018. gadā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Kinostudija «Warner Bros.» paziņojusi, ka asa sižeta filmas «Godzilla» turpinājums ASV iznākšot 2018.gada jūnijā. Maijā iznāca sērijas pirmā daļa. Pateicoties tās straujajiem finansiālajiem panākumiem, «Warner Bros.» uzreiz pasūtīja turpinājuma uzņemšanu. Lai arī kinolente izpelnījās pretrunīgus kritiķu vērtējumus, tās globālie kases ieņēmumi bija augsti - aptuveni 500 miljoni ASV dolāru.

Zināms, ka otrās daļas režisors būs brits Garets Edvardss, kurš veidoja pirmo filmu.

Edvardss patlaban uzņem vienu no «Star Wars» («Zvaigžņu kari») sērijai radniecīgajām filmām, tāpēc «Godzillas» filmēšana nesāksies uzreiz.

«Godzilla» aizsākās kā japāņu filmu franšīze, kurā no 1954. līdz 2004.gadam iznāca 28 filmas. Tajās attēlotais briesmonis Godzilla iedzīvināts arī komiksos, romānos, televīzijas seriālā un videospēlēs.

1998. gadā režisors Rolands Emerihs nāca klajā ar «Godzillas» Holivudas versiju, taču kinokritiķi un skatītāji to uzņēma vēsi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu