Fantastikas filmas atgūst pozīcijas (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Ziemeļamerikas kinoteātros aizvadīta klusa nedēļa. Izmantojot jauno filmu neveiksmes, asa sižeta zinātniskās fantastikas filma «Galaktikas sargi» («Guardians of the Galaxy») spējusi atkal ieņemt pirmo pozīciju. Filma iekasējusi 17,6 miljonus, bet kopējie ieņēmumi globālā mērogā jau pietuvojušies 500 miljoniem.

Otro vietu ieņem «Bruņurupuči nindzjas» («Teenage Mutant Ninja Turtles»). Iekasēti 16,8 miljoni, bet kopējie ieņēmumi Ziemeļamerikā jau pietuvojušies 150 miljoniem.

Un tikai trešajā vietā debitējis spēcīgākais no jaunumiem, proti, jauniešu drāma «If I Stay» ar Hloju Greisu Morencu (Chloë Grace Moretz) galvenajā lomā. Tā iekasējusi 16,3 miljonus. Labs starts, jo filmas budžets Holivudas mērogiem ir vairāk nekā pieticīgs, tikai ap 10 miljoniem.

Filma stāsta par kādu meiteni, talantīgu čellisti, kura pēc autoavārijas nokļūst komā. Piedzīvojot ārpus ķermeņa pieredzi, viņai jāpieņem lēmums - atgriezties, atmosties un turpināt dzīvot vai...

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu