Džeimsa Bonda aktieris Brosnans atkal būs spiegs (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Agrākais «James Bond» («Džeimss Bonds») filmu sērijas aktieris Pīrss Brosnans (Pierce Brosnan) ieguvis lomu jaunā asa sižeta filmā «The November Man», kurā arī atveidos spiegu. 61 gadu vecais aktieris nekad nav slēpis, ka būtu gribējis atveidot aģenta 007 lomu vēl kādā franšīzes filmā. Viņš uzskata, ka vecums nav šķērslis dalībai spraiga sižeta filmās, kaut arī sagatavošanās kinolentei esot daudz no viņa prasījusi.

«Man garšo alus un vīns,» atzina Brosnans. «Man jāuztur sevi formā: teniss, trenažieru zāle, trenažieru zāle, teniss... Man bijis ļoti daudz treneru.»

Sākt aktiera karjeru Brosnanu pamudinājis Šona Konerija tēlojums filmā «Goldfinger». «Tas ir tāpat kā būt kādas mazas valsts vēstniekam,» Brosnans stāsta par Džeimsa Bonda lomu. «Tas jādara ar vieglumu un lepnumu, taču īstajā brīdī jāprot no tā atteikties un nepieļaut, ka tevi pārņem sakāpināts ego vai bailes.»

Belgradā uzņemtā kinolente «The November Man» trešdien iznākusi ASV. Tajā ir gan pakaļdzīšanās ar auto, gan nodevēji, gan arī skaistas sievietes. Filmā spēlē aktrise Olga Kuriļenko, kura atveidojusi Bonda simpātiju kinolentē «Quantum of Solace» («Mierinājuma kvants»).

«The November Man» balstīta uz amerikāņu rakstnieka Bila Grendžera politiskajiem trilleriem. Brosnans ir viens no filmas producentiem.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu