Rīgā ieradušies Fanija Ardāna un Žerārs Depardjē (147)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Vēlā 27. augusta vakarā, neraugoties uz drēgno un lietaino laiku, lieliskā noskaņojumā Rīgā ieradušies Francijas teātra un kino aktieri Fanija Ardāna un Žerārs Depardjē, kā arī viņu partneri izcilās literātes un režisores Margaritas Dirasas lugas «Otrā mūzika» («La Musica deuxième») iestudējumā, kas iecerēts kā spilgts ieskaņas pasākums šā rudens festivālam «Baltijas pērle».

Festivāla viesi ar prieku un nepacietību gaida iespēju iepazīt pilsētu, kas celta Eiropas kultūras galvaspilsētas godā, un tās iedzīvotājus.

28. augustā viesnīcā «Gallery Park Hotel» notiks izrādei veltīta preses konference, savukārt jau 29. augusta vakarā skatītāji būs laipni gaidīti Rīgas Kongresu namā, kur festivāls «Baltijas pērle» un Francijas aģentūra «Les visiteurs du soir» sarūpējusi

unikālu iespēju ieraudzīt leģendāro aktieru duetu uz skatuves Latvijā.
Žerārs Depardjē Rīgas lidostā
Žerārs Depardjē Rīgas lidostā Foto: publicitātes

«Šis stāsts aizkustinās sirdi ikvienam, kurš mīlējis un bijis mīlēts, kurš vēl tikai meklē savu mīlestību vai to jau pazaudējis...» – tā festivālam lugu raksturo Margaritas Dirasas ilggadējais līdzgaitnieks Žerārs Depardjē, piebilstot, ka mīl šīs dižās, talantīgās sievietes – kas ne acu galā necieta jelkādu falšumu vai nodevību – literāros darbus, filmējies daudzās viņas kinolentēs un tāpēc ar degsmi iesaistījies iestudējumā, kurā spēlē kopā ar Faniju Ardānu – «Mēs vienkārši abi esam piedzīvojumu meklētāji, un dažkārt atgadās, lūk, šādi patīkami pārsteigumi.»

Foto: publicitātes

Festivāla kino programmā iekļauts Fanijas Ardānas jaunākais režijas darbs «Uzmācīgie ritmi» («Cadences obstinées») un režisora Ābela Ferraras skandalozu slavu iemantojusī filma «Laipni lūgti Ņujorkā» («Welcome to New York») ar Žerāru Depardjē galvenajā lomā.

Komentāri (147)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu