Mets Deimons atgriezīsies Džeisona Borna lomā (9)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/AP/Scanpix

Aktieris Mets Deimons (Matt Damon) jau ceturto reizi iejutīsies algotā slepkavas Džeisona Borna tēlā. Filmas «Captain Phillips» («Kapteinis Filipss») režisors Pols Grīngrāss esot piekritis režisēt spiegu trillera franšīzes tik ilgi gaidīto turpinājumu 2007. gada filmai «The Bourne Ultimatum» («Borna ultimāts»).

Kinostudijas «Universal Pictures» pārstāvji pašlaik vienojas ar Deimonu un Grīngrāsu par filmas uzņemšanu, lai tā varētu uz ekrāniem iznākt 2016. gada vasarā, ziņo mediji. Iepriekš Grīngrāss izteicās, ka pēc atmiņas atgūšanas Borna tēlam vairs neesot nekāda potenciāla, tādēļ jaunās ziņas ir pārsteigums visiem.

«Borna» filmas ir veidotas pēc rakstnieka Roberta Ladlema spiegu romānu motīviem. Tās stāsta par bijušo aģentu, kurš piedalījies slepenā valdības projektā «Treadstone» un cenšas atgūt atmiņu, kā arī atriebties tiem, kas viņu nodeva un pameta nomirt.

Filmu franšīzes, kas tiek uzskatīta par «Džeimsa Bonda» filmu konkurenti, pirmā filma «The Bourne Identity» («Borna identitāte»), kuru režisēja Dags Laimans, uz kino ekrāniem iznāca 2002.gadā. Franšīzes otrā filma - «The Bourne Supremacy» («Borna pārspēks») - bija režisora Grīngrāsa pirmā «Borna» sērijas filma. «Borna» filmas kopumā ir ieņēmušas vienu miljardu ASV dolāru (783 miljoni eiro).

2012. gadā uz ekrāniem izlaida filmu «The Bourne Legacy» («Borna mantojums»), bet šoreiz stāsta centrā bija jauns projekta «Treadstone» aģents Ārons Kross, kuru atveidoja filmas «The Avengers» («Atriebēji») zvaigzne Džeremijs Reners.

Iepriekš bija plānots, ka 2016. gadā tiks laists klajā Džastina Lina režisētais filmas turpinājums ar Reneru galvenajā lomā, tomēr, iespējams, ka filmas turpinājums ar Meta Deimona piedalīšanos uz kino ekrāniem nokļūs ātrāk.

Komentāri (9)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu