Denzela Vašingtona «Stabilizators» numur 1 (3)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Par nedēļas nogales populārāko filmu Ziemeļamerikas kinoteātros kļuvusi asa sižeta lente «Stabilizators» («The Equalizer») ar godalgoto aktieri Denzelu Vašingtonu (Denzel Washington) titullomā.

«Stabilizators», kas ir D.Vašingtona un filmas «Treniņa diena» režisora Antuāna Fukuā otrais kopdarbs, pirmajās trīs izrādīšanas dienās, proti, no 26. līdz 28. septembrim, iekasējis 35 miljonus ASV dolāru. Filma tiek demonstrēta 3234 kinoteātros. Studijas «Sony Pictures» un kompānijas «Village Roadshow» producētais darbs ierindojas trešajā vietā starp lentēm, kurās titullomā ir aktieris Denzels Vašingtons (pirmajā vietā «Amerikāņu gangsteris» ar 43.6 miljoniem dolāru, bet otrajā - trilleris «Slepenā mītne» ar 40 miljoniem). Jāpiebilst, ka ar 35 miljonu startu «Stabilizators» ierindojas ceturtajā vietā starp filmām, kas jebkad startējušas septembrī. Sagaidāms, ka pēc šīs iespaidīgās debijas «Stabilizators» kļūs par jaunu franšīzi, un pirmais turpinājums uz ekrāniem varētu iznākt pēc pusotra līdz diviem gadiem.

Uz otro vietu ienesīgāko filmu sarakstā noslīdējusi pagājušās nedēļas populārākā lente, fantastikas piedzīvojumu trilleris «Labirinta skrējējs» («The Maze Runner»). Otrajā nedēļas nogalē šis studijas «20th Century Fox» darbs iekasējis 17,5 miljonus ASV dolāru, bet filmas kopējā kase sasniedz 58 miljonus. Trešo pozīciju populārāko filmu topā ar 17,2 miljoniem ASV dolāru ieņem animācijas lente «Kastīši» («The Boxtrolls»), kas ir filmu «Paranormans» un «Korelaina» veidotāju jaunākais veikums. Ceturtajā vietā ierindojas drāma «This is Where I Leave You», bet populārāko filmu piecnieku noslēdz ģimenes lente «Dolphin Tale 2».

Ienesīgāko filmu TOP 10 ASV no 26. līdz 28. septembrim (ASV dolāros)

  1. «Stabilizators» («The Equalizer»), pirmā nedēļas nogale 35 miljoni, kopējā kase 93,2 miljoni

  2. «Labirinta skrējējs» («The Maze Runner»), otrā nedēļas nogale 17.5 miljoni, kopējā kase 58 miljoni

  3. «Kastīši» («The Box Trolls»), pirmā nedēļas nogale 17,2 miljoni, kopējā kase 17,2 miljoni

  4. «This is Where I Leave You», otrā nedēļas nogale 7 miljoni, kopējā kase 22,6 miljoni

  5. «Dolphin Tale 2», trešā nedēļas nogale 4,8 miljoni, kopējā kase 33,6 miljoni

  6. «No Good Deed», trešā nedēļas nogale 4,6 miljoni, kopējā kase 46,6 miljoni

  7. «Pastaiga starp kapakmeņiem» («A Walk Among the Tombstones»), otrā nedēļas nogale 4,2 miljoni, kopējā kase 20,9 miljoni

  8. «Galaktikas sargi» («Guardians of the Galaxy»), devītā nedēļas nogale 3,8 miljoni, kopējā kase 319,2 miljoni

  9. «Let's be Cops», septītā nedēļas nogale 1,9 miljoni, kopējā kase 79,6 miljoni

  10. «Bruņurupuči nindzjas» («Teenage Mutant Ninja Turtles»), astotā nedēļas nogale 1,4 miljoni, kopējā kase 187,2 miljoni

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu