Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Bena Afleka «Neatrodamā» iekaro ASV kinoteātrus (4)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Režisora Deivida Finčera (David Fincher) filma «Neatrodamā» («Gone Girl»), kurā galvenās lomas atveidotājs ir aktieris Bens Afleks un kuru no 3. oktobra demonstrē arī Latvijas kinoteātros, sīvā cīņā ar šausmu filmu «Annabella» («Annabelle») tomēr spējusi iekarot populārākās filmas titulu Ziemeļamerikas kinoteātros, ziņo «collider.com».

Filma nedēļas griezumā iekasējusi 38 miljonus dolāru, kas nav slikts rādītājs. Filmas uzņemšanas izdevumi ir aptuveni 50 miljoni.

«Neatrodamā» stāsta, kā piecu gadu laulības jubilejas priekšvakarā neizskaidrojamā kārtā pazūd Nika sieva. Cīņas pēdas mājās, asinis un savādas norādes – tas viss, kas palicis pēc pazušanas. Un kā izskatās, šīs norādes var sniegt kaut kādu skaidrību par sievas likteni. Tiek sākta izmeklēšana, kuras gaitā sabiedrības uzmanības lokā nonāk dažādas ne visai patīkamas ģimenes dzīves detaļas un par galveno aizdomās turamo kļūst vīrs. Cik lielā mērā Niks ir vainīgs pie sievas pazušanas un vai viņa tā arī paliks neatrasta?

Deivida Finčera filmā galvenās lomas spēlē Bens Afleks, Rozamunda Paika, Neils Patriks Hariss, Tailers Perijs, Kims Dikenss, Patriks Fadžits, Karija Kūna un Deivids Klenons.

2. vietā ar 37,2 miljoniem šausmu filma par spocīgo lelli Anabellu. Filma ir mistikas trillera «Ļaunuma izsaukšana» priekšstāsts.

Džons Forms sievai Miai, kura ir mātes cerībās, kādudien sagādā burvīgu dāvanu - skaistu, neparastu antikvāru lelli Anabellu baltā kāzu kleitā. Mia par dāvanu ir sajūsmā, taču viņas prieks par Anabellu nav ilgs. Kādā naktī viņu mājā ielaužas sātanistu kulta sekotāji un zvērīgi uzbrūk laulātajam pārim. Izlijušas asinis un šausmas nav vienīgais, ko sātanisti atstāj aiz sevis. Viņu pastrādātie briesmu darbi ir nieks, salīdzinot ar šaušalīgo ļaunumu, kas tagad ir iemiesojies Anabellā.

Šausmu filmas «Anabella» uzņemšanas laukumā atkal apvienojusies populārās filmas «Ļaunuma izsaukšana» komanda. Filmu producējis «Ļaunuma izsaukšanas» režisors Džeimss Vans («Zāģis», «Astrāls»). «Anabellu» režisējis Džons R. Leoneti, kurš bija «Ļaunuma izsaukšana» operators. Scenārija autors - Gerijs Dobermans.

Galvenās lomas atveido Anabella Volisa («X-cilvēki: Pirmā klase») un Vords Hortons («Volstrītas vilks»), kā arī «Oskara» nominante Alfre Vudarda («12 gadi verdzībā»), Kerija O'Malija, Braiens Hovs, Tonijs Amendola un Ēriks Ladins.

Foto: publicitātes

3. vietā šonedēļ pagājušās nedēļas līderis - asa sižeta lente «Stabilizators» («The Equalizer») ar godalgoto aktieri Denzelu Vašingtonu (Denzel Washington) titullomā. «Stabilizators» ir D.Vašingtona un filmas «Treniņa diena» režisora Antuāna Fukuā otrais kopdarbs.

4. vietā animācijas lente «Kastīši» («The Boxtrolls»), kas ir filmu «Paranormans» un «Korelaina» veidotāju jaunākais veikums, bet top5 noslēdz fantastikas piedzīvojumu trilleris «Labirinta skrējējs» («The Maze Runner»).

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu