«Drakula» piekāpjas Deivida Finčera «Neatrodamajai»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Režisora Deivida Finčera filma «Neatrodamā» («Gone Girl») ir saglabājusi ienesīgākās filmas titulu ASV. Nedēļas nogalē no 10. līdz 12. oktobrim filma iekasējusi 26,8 miljonus ASV dolāru, kas ir tikai par 26% mazāk nekā pirms nedēļas, proti, filmas pirmizrādes nedēļas nogalē. Kopējie filmas «Neatrodamā» kases ieņēmumi pirmajās desmit demonstrēšanas dienās sasniedz 78 miljonus, un paredzams, ka tā kļūs par režisora komerciāli visveiksmīgāko kinolenti līdz šim.

Otro vietu ienesīgāko filmu sarakstā ieņem viens no nedēļas nogales jaunumiem, fantastikas piedzīvojumu lente «Drakula: leģendas sākums» («Dracula Untold»). Pirmajās trīs dienās šī studijas «Universal Pictures» filma iekasējusi 23,5 miljonus ASV dolāru. Filma tiek demonstrēta 2889 kinoteātros.

Trešo pozīciju ieņem studijas «Disney» filma ar nosaukumu «Aleksandrs un briesmīga, murgaina, neizdevusies, ļoti slikta diena» («Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day»). Uz šo ģimenes filmu pārdotas biļetes 19 miljonu ASV dolāru vērtībā. Ceturtajā vietā atrodas šausmu lente «Anabella» («Annabelle») ar 16,4 miljoniem dolāru (kopējā kase pirmajās desmit dienās sasniedz 62 miljonus). «Anabella» nupat startējusi arī Latvijas kinoteātros.

Trešais nedēļas nogales jaunums, filma «Tiesnesis» («The Judge») ar Holivudas superzvaigzni Robertu Dauniju Junioru titullomā, noslēdz ASV ienesīgāko filmu topa piecnieku. Filma pirmajās trīs demonstrēšanas dienās iekasējusi 13,3 miljonus ASV dolāru. Lente uz Latvijas lielajiem ekrāniem iznāks 17.oktobrī. Pateicoties filmas «Neatrodamā» stabilajam sniegumam un nedēļas nogales jaunumu panākumiem, kopējais kases ieņēmumu līmenis oktobra mēneša otrajā nedēļas nogalē ir par 31% augstāks nekā tajā pašā laika posmā pirms gada, kad kinoteātros dominēja 3D lente «Gravitācija».

Ienesīgāko filmu TOP 10 ASV no 10.līdz 12. oktobrim (ASV dolāros)

1. «Neatrodamā» («Gone Girl»), otrā nedēļas nogale 26,8 miljoni, kopējā kase 78,3 miljoni.

2. «Drakula: leģendas sākums» («Dracula Untold»), pirmā nedēļas nogale 23,5 miljoni, kopējā kase 23,5 miljoni.

3. «Aleksandrs un briesmīga, murgaina, neizdevusies, ļoti slikta diena» («Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day»), pirmā nedēļas nogale 19,1 miljons, kopējā kase 19,1 miljons.

4. «Anabella» («Annabelle»), otrā nedēļas nogale 16,4 miljoni, kopējā kase 62,2 miljoni.

5. «Tiesnesis» («The Judge»), pirmā nedēļas nogale 13,3 miljoni, kopējā kase 13,3 miljoni.

6. «Stabilizators» («The Equalizer»), trešā nedēļas nogale 9,7 miljoni, kopējā kase 79,9 miljoni.

7. «Addicted», pirmā nedēļas nogale 7,6 miljoni, kopējā kase 7,6 miljoni.

8. «Labirinta skrējējs» («The Maze Runner»), ceturtā nedēļas nogale 7,5 miljoni, kopējā kase 83,3 miljoni.

9. «Kastīši» («Boxtrolls»), trešā nedēļas nogale 6,7 miljoni, kopējā kase 6,7 miljoni.

10. «Meet the Mormons», pirmā nedēļas nogale 3 miljoni, kopējā kase 3 miljoni.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu