Kinoteātros sāk demonstrēt romantisku filmu «Nesasteigsim»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Šajā nedēļas nogalē Latvijas kinoteātros sāk demonstrēt filmu «Nesasteigsim» («Playing It Cool»). Tā ir romantiska komēdija ar Krisu Evansu («Atriebēji», abas «Kapteinis Amerika» filmas, «Caur sniegiem», «Fantastiskais četrinieks» u.c.) un Mišelu Monaganu («Pirmkods», «Paspēt laikā», «Ērgļa acs", «Neiesējamā misija 3») titullomās, bet viņiem līdzās spēlē tādi aktieri kā Lūks Evanss, Džovanni Ribisi, Obrija Plaza, Entonijs Makijs un citi.

«Nesasteigsim» ir stāsts par mīlestībā vīlušos puisi, kurš kādā labdarības ballē, uzdevies par filantropu, sastop elpu aizraujošu sievieti. Izrādās, ka viņa ir saderinājusies, un viņas līgavainim īsti nepatīk doma, ka līgava varētu iet uz randiņiem ar kādu citu. Draugu iedrošināts, viņš uzsāk platoniskas attiecības ar meiteni, lai varētu viņu satikt un galu galā - iekarot viņas sirdi.

Amerikāņu aktieris Kriss Evanss, kurš jūnijā svinēja savu 33.dzimšanas dienu, šoruden Toronto filmu festivālā debitēja kinorežisora amatā ar filmu «Before We Go». Aktieris popularitāti ieguvis ar lomām komiksu ekranizācijās, un lai gan arī nākamās izziņotās filmas ar viņa piedalīšanos ir tieši studijas «Marvel» kases grāvēji «Atriebēji 2» un trešā filma par «Kapteiņa Amerikas» piedzīvojumiem, Evanss intervijās izteicies, ka pēc šiem darbiem viņš plāno pievērsties režisora amatam un aktiera karjerai veltīt mazāk uzmanības.

Fragments no nenopietnas ekspresintervijas ar nosaukumu «Piena pinte», kuru Evanss šomēnes sniedzis britu izdevumam «Empire»:

Vai Tu esi kādreiz valkājis sieviešu apakšveļu?

Evanss: «Man šķiet ka reiz to ir nācies darīt kāda TV seriāla ietvaros, jā.»

Tātad noteikti to neesi darījis ikdienā, mājās?

Evanss: «Varu droši apgalvot, ka nē.»

Kas ir labākā skaņa pasaulē?

Evanss: «Mana suņa krākšana.»

Ja Tev būtu jāizvēlas, kuru ķermeņa daļu Tu zaudētu «labprātāk» - roku vai kāju?

Evanss: «Roku. Jo kājas man ir nepieciešamas skriešanai.»

Kad bija Tava pēdējā patiešām vētrainā ballīte?

Evanss: «Pavisam nesen (smejas). Bet detaļas neatklāšu.»

Cik maksā viena pinte piena Savienotajās Valstīs?

Evanss: «Hmm. Mums Amerikā ir citas mērvienības. Pinte piena? Nezinu!»

Kas ir pretīgākais, ko jebkad esi ēdis?

Evanss: «Zutis. Tas bija suši bārā, kur zutis izskatījās pēc vistas gabaliņiem. Bet tā nebija vista, tas izrādījās zutis.»

Ja laime būtu dzīvnieks, kāds dzīvnieks tā būtu?

Evanss: «Suns.»

Tavs suns?

Evanss: «Nē, jebkurš suns. Suns vispār.»

Kura filma Tavā mājas kino kolekcijā ir visapkaunojošākā?

Evanss: «Jāpadomā. Noteikti man pieder kāda filma... Tā varētu būt «Mūzikas skaņas»! Kaut gan, šī filma man ļoti patika bērnībā. Vai tas ir apkaunojoši? Droši vien tas, ka es zinu visus aktieru tekstus un dziesmas no šīs filmas, ir vēl trakāk.»

Skalā no viens līdz desmit – cik spalvaina ir Tava pēcpuse?

Evanss: «Ak jel. Droši vien mazliet zem vidējā – tātad četri!»

Vai Tev piemīt kāda fobija?

Evanss: «Jums te ir izcili jautājumi, tiešām! Jā, droši vien dīvains ir fakts, ka man bail no pūļiem un uzstāšanās milzīgas auditorijas priekšā. Tas droši vien ir dīvaini, jo pēc profesijas esmu aktieris. Tomēr monologs lielas auditorijas priekšā man šķiet biedējoša padarīšana.»

Video ar subtitriem latviski:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu